Spider-Man için 10 dakikalık oynanış videosu

spider-man

Sony bünyesindeki Insomniac Games tarafından geliştirilen Spider-Man için 10 dakika uzunluğunda yeni bir oynanış videosu paylaşıldı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Belki artık bu neslin son demlerini yaşıyor olabiliriz. Fakat bu durum Sony’nin konsolu için son derece sağlam oyunlar geliştirmesine engel gibi görünmüyor. Kabul edelim, bu E3’te PlayStation 4 için yeni bir oyun duyurulmadı.

Bu pek çok kesim tarafından Sony’nin artık PlayStation 5’e yönlendiği şeklinde yorumlanıyor. Belki de doğrudur. Malum PS5, 2020’de çıkacak deniliyor. Önümüzde 2 senelik bir süreç mevcut. Bu süreç çıkış oyunları için ucu ucuna yetecek bir süre. Dolayısıyla Sony yavaştan PS4’ün fişini çekmeye hazırlanıyor diyebiliriz.

Fakat öncesinde Spider-Man, Days Gone ve The Last of Us Part 2 gibi oldukça sağlam oyunların raflardaki yerini alacağını da unutmamak gerekiyor.

Spider-Man için yeni oynanış videosu

Bilindiği üzere Marvel, Sony ve Insomniac Games arasında yapılan anlaşma sonucu, PS4’e özel bir Spider-Man oyunu geliştirilmesine karar verilmişti. Uzun bir süredir gelişim aşamasında olan bu yapım için ardı ardına yeni oynanış videoları paylaşıldı.

Sony, E3 sürümünde 7 dakikalık bir oynanış videosu paylaşmıştı. Bu paylaşımın ardından şimdi de 10 dakikalık bir oynanış videosu geldi. Bahse konu videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

7 Eylül’de raflardaki yerini alacak olan oyunun oldukça sağlam dinamiklere sahip olduğunu söyleyebiliriz. Şunu da dip not olarak belirtelim. Oyunda Türkçe alt yazı desteği bulunmayacak.

PES 2019’da Türkiye Süper Ligi de bulunacak