Sony: “Spider-Man 2 bu yıl kesin çıkacak”

Marvel's Spider-Man 2

Sony, bu yıl çıkıp çıkmayacağı konusunda soru işaretleri oluşan Marvel’s Spider-Man 2 oyununun bu yıl bitmeden kesin çıkacağını açıkladı.

PlayStation 5’in çıktığı günden beri boğuştuğu stok problemlerini çözmesiyle birlikte oyun tarafında iyi bir momentum yakalayan Sony, bu momentumu korumak için elinden geleni yapıyor. Bunun yolu ise oyun severleri dikkat çekici oyunlarla buluşturmaktan geçiyor. Sony de bu durumun farkında olsa gerek ki oyun severlere dikkat çekici bir yapımın daha bu yıl raflardaki yerini alacağı konusunda güvence verdi. Şirket bugün bir açıklama yaparak, merakla beklenen Marvel’s Spider-Man 2 oyununun daha önce açıklandığı gibi bu yıl oyun severlerle buluşacağını duyurdu.

Spider Man 2

Sony’nin bu yıl çıkacak oyunlar arasında Spider-Man 2’yi seçmesi tesadüf değil. Çünkü yeni Spider-Man oyununun yapım aşamasında sorunlar yaşandığı uzun süredir konuşuluyor; Bu yüzden de pek çok kişi oyunun bu yıl gerçekten çıkabileceğine şüpheyle yaklaşıyor. Bu yüzden Sony böyle bir açıklama yapma ihtiyacı hissetmiş gibi görünüyor.

Oyun severlerin yeni Spider-Man oyununun bu yıl çıkacağı konusunda şüpheli olması normal. Çünkü oyun 2020’de ilk duyurulduğu günden bu yana oyundan çok az paylaşım yapıldı. Bu da yetmezmiş gibi artık oyunun çıkışına en fazla 5-6 ay uzakta olmamıza rağmen Sony hala oyun içinden kayda değer bir paylaşım yapmış değil. Tüm bunlar bir araya gelince haliyle oyunun bu yıl çıkacağına şüpheyle bakılıyor. Ancak Sony’nin bu konuda bu kadar net konuşması, oyunu heyecanla bekleyen oyun severlerin yüreğine su serpecektir.

Apple VR/AR gözlüğü çıkışa hazır