Sony, sporcular için Float Run kulaklıklarını tanıttı

str

Sony’in en başarılı olduğu konulardan biri şüphesiz ses teknolojisindeki attığı yeniliklerdir. Firma şimdi sporculara özel ürettiği yenilikçi Float Run kulaklıklarını tanıttı.

Sony yakın zamanda WH-1000XM5 gürültü önleyici kulaklıklar da dahil olmak üzere çok beğenilen kulaklıklarını tanıtmıştı . Şimdi ise müzik dinlerken aktif kalmayı sevenler için tasarlanmış yeni bir kulaklık çeşidi olan Float Run’ı tanıttı. Cihaz 129 dolarlık fiyat etiketine sahip olacak ve önümüzdeki ayın sonlarına doğru raflardaki yerini alacak.

Float Run

Bildiğimiz kulaklıklardan farklı olarak Float Run, kulak kancaları ve esnek bir kafa bandı ile yerinde tutularak kulak kanalının dışına oturacak şekilde tasarlanmıştır. Sony tarafından “kulak dışı” olarak adlandırılan bu tasarım, rahatsızlığı azaltmayı ve egzersiz sırasında kulaklığın düşme riskini ortadan kaldırmayı amaçlıyor. Raporlara göre, kulaklıklar çeşitli kafa şekilleri ve saç stilleri üzerinde test edildi. Bunun , aynı zamanda yenilikçi bir tasarıma sahip olan LinkBuds’un piyasaya sürülmesinden bu yana şirketin en benzersiz kulaklık tasarımı olduğunu belirtmekte fayda var .

Kulaklığın benzersiz tasarımı nedeniyle, aktif gürültü engelleme bir seçenek değildir. Ancak Sony , Float Run’ın 16 mm’lik büyük sürücülerinin ses kalitesinden ödün vermeden “daha doğal ve daha geniş bir ses” sunacağını iddia ediyor, bu da bir egzersiz seansıyla mükemmel bir uyum sağlayacak.

Kulaklıklar yalnızca 33 gram ağırlığında olup oldukça hafiftir ve hareket halindeyken rahatlık sağlar. Sony’ye göre, bunun bir oturum sırasında sürtünmeyi ve basıncı azaltması bekleniyor. Kulaklıklar, USB tip-C ile şarj olan 10 saatlik pil ve SBC/AAC codec desteği olan Bluetooth 5.0 ile donatılmıştır. IPX4 derecesine sahipler, bu nedenle kullanıcıların terin kulaklığı bozmasının da önüne geçiyor.

 

HarmonyOS 3.0 ile Huawei Routers’lar seviye atlayacak