Philips A1-PRO kulaklıkları Armin van Buuren ile Birlikte Tasarlandı

Philips A1 PRO Armin van Buuren

Philips,  uluslararası DJ Armin van Buuren ile birlikte geliştirilmiş Philips A1-PRO kulak üstü DJ kulaklıklarını  tatnıttı. Amiral gemisi Philips A5-PRO kulaklıkların ilkbaharda Miami Kış Konferansı’nda lansmanından sonra seriye bu son kulak üstü ilave, üstün ses sunarken en zorlu şartlarda çalışan DJ’lerin ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış.

Armin’in ihtiyaçları nettir: DJ hayatının zorlu talepleri ile baş edebilen harika bir ses performansı. Konfor ve harika ses için şekillendirilmiş kolay değiştirilebilir kulak yastıkları ile A1-PRO‘ların tasarımı, Philips’in sesteki mirasından faydalanırken Armin’in 20 yıllık canlı DJ’lik deneyiminden de yararlanır. Sonuç ise harika bir DJ kulaklıklar serisidir. WOOX Innovations Kreatif Direktörü Tim Homewood, konu hakkında şu yorumu yapmıştır: “Kulak üstü A1-PRO kulaklıklar, DJ performansını gerçekten iyileştirebilecek mükemmel ses izolasyonu sağlar. Aynı A5-PRO‘lar gibi kaynağına uygun güçlü ses üreten kulaklıklar, profesyonel ve gelecek vadeden DJ’lerin ihtiyaçları için vazgeçilmez birer araçtır.”

Philips-A1-PRO-Armin-van-Buuren

Bir uçuş kiti çantası şartı olan bu sağlam A1-PRO’lar, 2500 mW’lık maksimum güç kullanımı için güçlü 40 mm yüksek tanımlı neodimyum sürücüler içerir. Kaynağına uygun yeniden üretim ve ses netliği, DJ’lere canlı mix ve üretim için gerekli kaynak duyarlılığını verir. Kulaklıkların konforu ve düz katlanabilir tasarımı, özellikle önemlidir. A1-PRO’lar uzun süre kullanımda konforu sağlamak için tasarlanmış güçlü, esnek TR90 naylon baş bandının yanı sıra kulağa tam oturan değiştirilebilir üstün işitsel süngerler içerir. Karıştırmak ve ses eşleştirmek için ideal olan çift yönlü döner kollar da tek bir sezgisel hareket ile döndürülebildiğinden konforu maksimize eder.

a1-pro-gorsel

A5-PRO’lar gibi yoğun DJ programlarını desteklemek için güvenilir profesyonel kulaklıklara ihtiyacı olanlara yanıt olan A1-PRO’lar yolda geçen hayat için geliştirilmiştirMart ayında piyasaya sürülen Philips A5-PRO kulaklıkların 50 mm yüksek tanımlı neodimyum sürücüleri, yüksek kalite düşük frekanslı sesler sunar ve 3500 mW yüksek güç kullanımı için geliştirilmiştir. Kaynak yeniden üretimi ve ses netliği rakipsiz olan hoparlörler uzman dinleyicilerin gerçekten sesi dinleyip hissedebilmesi için benzersiz ses izolasyonu sağlar.

a5pro

Gerçek deriden bir baş bandı içeren hoparlörler, ister stüdyo da ister de kalabalıklar içinde bir performansta olsun tam konforu garantileyen üç farklı ebatta değiştirilebilir yumuşak süngü yerleşimli süngerler ile birlikte gelir. A1-PRO, Eylül ayından itibaren başlıca Avrupa pazarlarında 99,99 Euro’dan satışa sunulacaktır. A5-PRO, Avrupa genelinde 299,99 Euro’dan satıştadır.

Sony Xperia E3 Resmi Olarak Tanıtıldı