Master & Dynamic MW07 tanıtıldı!

Master & Dynamic MW07

Master & Dynamic firması yeni kablosuz kulaklığı olan Master & Dynamic MW07 modelini tanıttı. Master & Dynamic MW07 hem şık tasarımı ile hem de ses kalitesi ile ön plana çıkıyor.

Ses teknolojileri üreticisi olan Amerika merkezli Master & Dynamic, modaya ayak uyduran sade ve şık tasarımı ile dikkatleri her dönem üzerine çekmeyi başarmıştı. Kafa üstü kulaklık segmentinde kablosuz teknolojisine MW60 modeli geçtiğimiz yıl geçiş yapan firma, şimdi de kulak içi kablosuz kulaklığı olan Master & Dynamic MW07‘yi duyurdu.

Master & Dynamic MW07 ses konusunda neler sunuyor?

True Wireless Earphones olarak geçen MW07 modelinde 10nm büyüklüğünde Beryllium sürücüler yer alıyor.

Bluetooth 4.2 teknolojisi ile çalışan MW07, 3.5 saat müzik dinleme deneyimi sunuyor. aptX teknolojisi sayesinde seste minimum kayıp ile yayın yapan MW07, şık tasarımı ve zarif şarj kutusu ile dikkat çekiyor.

Samsung Galaxy Note 9 video inceleme

USB Type-C ile şarj olan bu kulaklığın dört farklı rengi bulunuyor. Bunlar; Tortoiseshell acetate, Steel blue acetate, Grey terrazzo acetate ve Matte black acetate. 299 dolar fiyat etiketine sahip olan MW07’yi buradan satın alabiliyorsunuz.

MW07’nin ses konusunda özellikle de 10nm sürücüleri ile rakiplerinin bir adım önünde olduğunu söyleyebiliriz. Ancak Master & Dynamic‘in diğer tüm kulaklıklarını deneyimleyen biri olarak, bu kulaklığın da alt frekanslarda pek başarılı olamayacağını düşünüyorum. Seste kristalliğe önem veren Master & Dynamic, bakalım MW07 modeli ile başarılı olabilecek mi?