Sony nihayet 9 Haziran’da WF-1000XM4 TWS kulaklıkları piyasaya sürüyor

Sony nihayet 9 Haziran'da WF-1000XM4 TWS kulaklıkları piyasaya sürüyor

Sony yeni nesil kablosuz kulaklıklarının yakında piyasaya sürecek mi sürmeyecek mi sorusu bir süredir gündemi meşgul ediyordu. Sony bugün, aktif gürültü engelleme özelliğine sahip WF-1000XM4 kablosuz kulaklıkların 9 Haziran’daki bir etkinlik sırasında duyurulacağını açıkladı.

Cihaz için henüz bir isim verilmediği için duyuruda hala bazı boşluklar gözlemleniyor. Duyuruyla ilgili tek ipucu, Sony’nin bunun müzikseverler için bir duyuru olduğunu söylemesi. Ürün ayrıca “Gerçekten Sessiz” ve “Tailored 4 you” olarak da tanınıyor. WF-1000XM4’ün selefi WF-1000X3’ten çeşitli yenilikler içerdiğini biliyoruz. Cihaz, Sony V1 işlemciyi kullanacak. Kulaklıklar ayrıca IPX4 su geçirmez ve toz geçirmezlik derecesine sahip. Ses alma teknolojisi en yüksek hassasiyet ve kaliteye sahip. Pil ve şarj kutusu, tam şarjla 8 ila 16 saat arasında kesintisiz eğlence sağlayabilir. Ancak, aktif gürültü engelleme özelliği açıldığında pil ömrü önemli ölçüde azalıyor.

Sony nihayet 9 Haziran'da WF-1000XM4 TWS kulaklıkları piyasaya sürüyor

Beklendiği gibi cihaz, Qi kablosuz şarjın yanı sıra hızlı şarj özelliklerine de sahip. Lansman tarihine yaklaştıkça, cihaz için kesin fiyatlandırma bilgileri de dahil olmak üzere, 9 Haziran etkinliği hakkında Sony’den daha fazla ayrıntı bekleniyor. Bununla birlikte, Sony WF-1000MX4’ün yaklaşık 340 $ civarında fiyatlandırılması bekleniyor. Ayrıca lansman etkinliğini Sony’nin YouTube kanalından izleyebilir. Hatta etkinliği kaçırmamak için lansman etkinliği başladığında bildirim almak için bir hatırlatıcı ayarlayabilirsiniz. Şimdilik bilinenler bu kadar, lansman sırasında kulaklıkların tüm detaylı özellikleri belli olacaktır.

Sinema salonlarının açılış tarihi belli oldu: Önce açtılar sonra kapattılar