Epson’dan Yüzde 80 Enerji Tasarruflu Yazıcı Serisi

WorkForce Pro WF 5690DWF 1

Epson, baskı maliyetleri ve enerjide yüksek tasarruf sağlayan yeni WorkForce Serisi yazıcılarını tüketicinin beğenisine sundu.

Hepsi bir arada özellikleriyle küçük bir ofis sayılabilecek WF-5620 ve WF-5690 ile sadece yazıcı özelliği taşıyan WF-5110 ve WF-5190 olmak üzere toplam dört modelden oluşan yeni seri tüm işletmeler için ideal.

Yüzde 82 oranında daha hızlı renkli çıkış

Geliştirilen yeni seri WorkForce yazıcılar yüzde 82 oranında daha hızlı renkli çıkış sağlarken, cihazların ömrü de bir önceki seriye göre yüzde 50 daha uzun. Ayrıca yüzde 18 daha fazla kartuş kapasitesine sahip olan yeni modeller doğrudan e-mail yöntemiyle çalışıyor, Ethernet hızları daha yüksek ve wireless özelliği ise standart olarak mevcut.

WorkForce-Pro-WF-5690DWF-1

Serinin en gelişmiş modeli: WF-5690

Kolay ofis entegrasyonuna yönelik tasarlanan özellikleriyle, 4’ü 1 arada çok işlevli WF-5690 serinin en üst modeli. WF-5690 daha az maliyet, daha düşük güç tüketimi ve yüksek baskı hızı sağlıyor. Otomatik çift taraflı baskı, tarama, kopyalama ve faks özellikleri her işi kolay ve verimli hale getiriyor.

Düşük işletme giderleri

WorkForce Pro WF-5690 rakip renkli lazer yazıcılara göre sayfa başına yüzde 50’ye kadar daha az maliyetlidir ve 4.000 sayfaya kadar yüksek kapasiteli mürekkep kartuşlarının avantajlarından faydalanarak tasarruf sağlamaya yardımcı olur. Ayrıca lazere kıyasla daha az parçasının değiştirilmesi gerekir.

Ekolojik

WF-5690 ısınma gerektirmeyen teknolojisi sayesinde rakip lazer yazıcılardan yüzde 80’e varan oranda daha az enerji harcar . Ozon gazı salınımı yoktur ve geliştirilmiş sessiz baskı modu ve baskı sırasında ve sonrasında fan gürültüsünü olmaması nedeniyle çalışma ortamı için idealdir.

Zamandan tasarruf edin

Hepsi bir arada WF-5690 çok işlevli ofis tipi yazıcı, siyah beyaz olarak dakikada 34 sayfa ve renklide dakikada 30 sayfa veya her ikisinde dakikada 20 sayfa ISO baskı hızı ile tipik baskı işlerinde lazer yazıcılardan daha hızlı. Yeniden doldurmak için daha az zaman gerektiren 580 sayfalık yüksek kağıt kapasitesine ve 35.000 sayfaya kadar yüksek aylık iş hacmine sahip.

Doğrudan e-mail gönderme

Doğrudan e-mail gönderme de dahil olmak üzere pek çok fonksiyonun bir arada olduğu modelde, geniş emülasyon ve protokol desteği sayesinde farklı platformlarda cihaz üzerinden baskı da alınabiliyor.