Solana sınır tanımıyor! Hedef 200 dolar mı?

sol

Kripto para piyasasında son döneme damga vuran coinlerden biri olan Solana kısa sürede rekor üzerine rekor kırdı. Peki Solana’da hedef kaç dolar? İşte konuya ilişkin tüm detaylar.

Solana sınır tanımıyor! Hedef 200 dolar mı? Kripto para piyasasında geçtiğimiz gün kırmızı çizgiler hakimdi. Uzun süre 3950 dolar seviyesinde kalan ETH, 3700 dolar seviyesine kadar geriledi. BTC acaba 55 bin dolar seviyesine çıkar mı derken 50 bin dolara demir attı. Diğer altcoinler de önceki döneme nazaran daha sönük bir performans sergiledi.

Birkaç gün önce 3 doları aşarak önemli bir başarı yakalayan ADA 2.63 dolar seviyelerine kadar düşerken, pazarın genelinde kırmızı çizgiler hakim oldu. Yeşil alanda ise tek bir coin bulunuyordu. Solana.

Solana sınır tanımıyor! Hedef 200 dolar mı?

solana

Peki Solana’da hedef kaç dolar? Çok değil daha birkaç hafta öncesinde 50 dolar seviyelerinden işlem gören Solana hızlı bir artış yakaladı. Değerini hızla arttıran SOL önce 70 ardından 100 dolar barajını aştı. Buradan sonra düşüş başlar beklentisinde olanları tekrardan yanıltan SOL önce 150, ardından da 180 dolar barajını aşmayı başardı.

Peki Solana’da hedef kaç dolar? Analistler bu konu için ne söylüyor? Bazı analistler Solana’nın yıl sonuna kadar 300 doları devirebileceği inancında. Bazıları ise bu yükselişin alış baskısından kaynaklandığını ve satışlar sonrasında Solana’nın 150 doların altına düşebileceğini savunuyorlar.

Yani artar diyen de var, düşer diyen de. Yine de biz dip not olarak belirtelim. Yatırım tavsiyesi değildir.

HTC Mobile eski günlerine dönmeye çalışacak