Solana 100 dolar barajını da aştı!

Bitrota 1 milyar TL

Kripto para piyasasında yine enteresan yükselişler oluyor. Uzun süredir yatay bir seyirde yoluna devam eden Solana önemli bir yükselişe imza attı. İşte detaylar.

Solana 100 dolar barajını da aştı! Evet yanlış okumadınız, kısa bir süre öncesine kadar 50 bin dolar seviyelerinde seyreden Solana bir anda 100 bin dolar barajını aşarak önemli bir eşiği geride bırakmış oldu.

Solana geçtiğimi aylarda 30 doların da altında işlem görüyordu. Kısa sürede değerini 3’e katlayan Solana, önce 50, ardından 70 ve son olarak da 100 dolar barajını aşarak önemli bir direnç noktasını geride bırakmış oldu.

Solana 100 dolar barajını da aştı!

Peki SOL için sıradaki hedef ne? Bazı analistler SOL’un 200 dolara doğru hızlı bir yükseliş yakalayabileceğini düşünüyor. Fakat buradan bakınca SOL’un tekrardan 2X yapması o kadar da kolay görünmüyor diyebiliriz.

Solana 100 dolar barajını da aştı!

SOL hali hazırda en büyük 8. kripto para olmuş durumda. Toplam piyasa değeri 29 milyar doları geçen SOL’un önünde ise 36.7 milyar dolarlık piyasa değerine sahip olan DOGE bulunuyor.

Dip not olarak hatırlatalım. Kripto para piyasası her zaman için riskli bir sektör. Dolayısıyla bu sektörde kesin şu olacak diye bir şey söz konusu değil. Zaten analistler de her zaman için açık bir kapı bırakıyorlar.

Sonuç olarak bu yazımızdaki hiçbir bilgi yatırım tavsiyesi değildir. Lütfen yatırımlarınızı kendi görüşleriniz doğrultusunda gerçekleştirin.

Akıllı saat ve akıllı bileklikler arasındaki fark ne?