SOL fiyat değerlendirmesi: Analistler olası fiyat hareketlerini açıkladı

Solana coin yükseliş

SOL fiyat değerlendirmesi analistler tarafından yapıldı. Özellikle son dönemlerde kendisinden çok daha fazla bahsettiren bu kripto para devi hızlı bir yükseliş yakalamıştı.

Kripto para analistleri tarafından yapılan SOL fiyat değerlendirmesi büyük bir ilgi topladı. Özellikle son dönemlerde kripto para devenin çok daha hızlı bir şekilde yükseldiği zaten biliniyordu. Ancak Bitcoin tarafından gelen ani düşüşler bu kripto para biriminin hızlı bir şekilde geriye çekilmesine neden oldu.

Kripto para devi Bitcoin 45,8 bin dolar seviyesindeyken SOL 170 dolar düzeyini gördü. Buralara kadar gerileyen ve Ethereum katili olarak bilinen bu dijital varlık ne yazık ki hızlı bir şekilde düşüşe devam etti. Bitcoin 39 bin dolar seviyesine gerilerken o 130 dolar düzeyini test etti.

SOL fiyat değerlendirmesi olumlu görünüyor

Yapılan fiyat analizlerine baktığımızda Bitcoin her toparlandığında fiyatın kritik bir bölgeye dayandığı görülüyor. Burada kripto para devinin hangi yöne doğru gittiği büyük bir önem taşıyor. Sol eğer 152 dolar düzeylerini başarılı bir şekilde tamamlayıp yoluna devam ederse yeni hedefler konuşulabilir.

SOL fiyat değerlendirmesi

Ethereum katil olarak bilinen SOL için en önemli problem ağ tıkanıklığı. Özellikle bugünlerde çok fazla yoğunluk yaşanıyor. Ağ yoğunluğu nedeniyle bazı işlemler askıya alınmak zorunda kalınıyor. Bu durum kullanıcılara zaman kaybı yaşatıyor. SOL fiyat değerlendirmesi yapıldığında bu konuya büyük bir önem veriliyor.

Kripto paralarda boğa sezonu gelecek mi? Analistler açıkladı

Ethereum ağında ücretler fazlasıyla yüksek. Bu durum solana ve diğer alternatif çözümleri ön plana çıkarıyor. Önümüzdeki günlerde solana ve diğer kripto para birimlerinin piyasası çok daha güçlü hale gelebilir. Konu ile ilgili gelişmeler geldikçe aktarmaya devam ediyoruz.