Bitcoin hedefleri analistler tarafından açıklandı: “200 bin dolar”

Bitcoin yatırımcıları bu detaya fed

Herkesin merakla beklediği Bitcoin hedefleri analistler tarafından açıklandı. Özellikle son dönemlerde kripto para devinin hedefleri çok daha önemli hale geldi. İşte konuyla alakalı merak edilenler.

Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmak için adeta yer arıyor ve Bitcoin hedefleri analistler tarafından düzenli olarak açıklanıyor. Kimi zaman bu hedeflerin düşük seviyeler olduğunu görüyoruz. Ancak çoğunlukla yükselişler yakaladığını söylemek mümkün. Analistler şimdi de gözünü çok daha yukarılara çevirdi.

Dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesine doğru hızla ilerliyor. Yaptığı en yüksek tepe noktası ise 64 bin olmuştu. Hemen ardından hızlı bir düşüş gösteren bu kripto para birimi analistlere göre gözünü 200 bin dolara çevirdi.

Bitcoin hedefleri analistler tarafından güncelleniyor

Tüm zamanların en yüksek seviyelerine doğru yeniden ilerleyen kripto para devi arz kıtlığı nedeniyle bunu daha hızlı gerçekleştirecek gibi görünüyor. Kripto analisti Nicholas Merten çok kısa bir süre içerisinde yeniden en yüksek seviyeye gelmenin mümkün olduğunu iddia ediyor.

Bitcoin hedefleri analistler

Özellikle Çin tarafından kripto para madencileri ile uygulanan baskılar bunun en önemli sebebi olabilir. Arz kıtlığı daha çok madenci sayısının azalmasından kaynaklanıyor. Böylece kripto para devi nadir bulunan bir dijital varlığa dönüşüyor. Bitcoin hedefleri analistler tarafından 65, 100 ve 200 bin dolar olarak belirlendi.

Rusya kripto paralar hakkında açıklama yaptı

24 saatlik hareketlere bakıldığında Bitcoin oldukça yavaş hareket ediyormuş gibi görünebilir. Ancak daha uzun süreli olan bir günlük veya bir haftalık grafiklere bakıldığında ise Bitcoin için sert çıkış işaretleri var. En azından kripto para analistleri böyle düşünüyor. Dijital varlıklara yapılan yatırımların riskli olduğunu ve bunların kesinlikle yatırım tavsiyesi olmadığını hatırlatalım.