Skype yeni özelliklerle rekabeti artıracak

Skype yeni özelliklerle

Bir süredir yenilik yapmayan Skype yeni özelliklerle rekabeti arttırmaya çalışıyor. İşte Skype kullanıcılarını memnun edecek haberimizin detayları.

Bir süredir sızdırılan Skype yeni özelliklerle gelecek haberleri sonunda yerini buldu. Tüm dünyaya yayılan ve şu ana kadar 58.004 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan koronavirüsü salgını neredeyse bütün sektörleri derinden etkiledi. Ancak bazı platformlar bundan çok büyük bir yarar sağladı. Özellikle de videolu görüşme platformları bu işten en karlı çıkan grup oldu.

Skype yeni özelliklerle kullanıcıları mest ediyor

Microsoft’a ait Skype, video konferans yapmayı kolaylaştıran yeni bir özellikten bahsetti. Normal şartlarda skype üzerinden video konferans yapmanız için giriş işlemini gerçekleştirmeniz veya uygulamayı indirmeniz gerekiyordu. Şimdi ise bu şart ortadan kaldırıldı.

En iyi görüntülü görüşme uygulamaları

ABD’deki günlük aktif kullanıcı sayısı geçen pazartesi günü 4,84 milyon kişiye ulaşan Zoom uygulaması, Skype için önemli bir tehlike olarak görülüyor. Son 3 ayda Zoom gibi video konferans uygulamalarının popülerliğinin zirve yapması Microsoft için pek iyi olmadı. Şirket, kendi uygulaması olan Skype için bazı yenilikler geliştirdi.

Skype yeni özelliklerle kazanacak

Microsoft tarafından alınan bir karar ile birlikte Skype uygulaması için giriş yapma veya uygulama indirme gibi şartlar ortadan kaldırıldı. Böylece kullanıcılar için çok önemli bir sorun ortadan kalkmış oldu. Sizce Skype ne tür yenilikler yaparsa kullanıcılar tarafından daha çok beğenilir? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.