Samsung Galaxy S20 Ultra sorun yaşatıyor

Samsung Galaxy S20 kamera güncellemesi

İlk çıktığı andan itibaren büyük bir ilgi gören Samsung Galaxy s20 Ultra ile ilgili bazı problemler belirdi. Bu problemin daha çok işlemci kaynaklı olduğu söylentiler arasında.

Akıllı telefon piyasasında çok ciddi bir yere sahip olan Samsung Galaxy S20 Ultra büyük bir beğeni toplamıştı. Bu ürünlerin önemli bölümü çok fazla taktir toplamasına rağmen şirket şimdilerde işlemci problemi yaşıyor. Exynos işlemcilerinin performansları ile ilgili yaşanan bu sorunlar giderek daha fazla arttı ve şimdilerde şirket bununla nasıl mücadele edeceğini bilmiyor.

Samsung işlemcileri kalite sorunu yaşatıyor

Samsung şirketi tarafından üretilen bu yeni model akıllı telefonlarda exynos işlemcilerin video kaydı sırasında bazı problemler yaşadığı ortaya çıktı. Bu problemin daha çok odaklanma kaynak olduğu ifade ediliyor.

Gelen diğer bilgilere göre ise bu işlemci türleri ısınma sorununa neden oluyor akıllı telefon kullanıldıktan kısa bir süre sonra hemen ısınma problemi oluşuyor ve bu durum telefonun ömründe muhtemelen kısalmaya neden oluyordur. Büyük ısrarla snapdragon kullanmayan Samsung kısa bir süre içerisinde bu tercihinden vazgeçmeyecek gibi görünüyor.

Friends Reunion’ı koronavirüs vurdu, kötü haber geldi

Eğer Samsung akıllı telefonlarından bir tanesinin kullanıyorsanız, mutlaka exynos kaynaklı bir sorun yaşamanız mümkün. Muhtemelen bu sorunlardan ilki ısınma problemi olurken diğeri kamera hakkında olacaktır. Sizce Samsung Exynos işlemciler gerçekten de kaliteli mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.