Skype yeni özellikler açıkladı: Sonunda yola geldi!

skype

Uzun bir süredir beklenen Skype yeni özellikler sonunda açıklandı. Buna göre uygulama eskisinden çok daha kullanışlı olacak. Hadi gelin yeni özelliklere birlikte bakalım.

Skype yeni özellikler kullanıcıları büyük oranda tatmin edecek gibi görünüyor. Özellikle son dönemlerde bu türde uygulamaların revaçta olması üzerlerine daha fazla düşülmesini sağlıyor. Her ne kadar bu uygulama önceden de değerli olsa bile yine de şu an çok büyük bir değer artışı yaşadı.

Bu değer artışı ile birlikte yeni güncellemeler geldi. Bu güncellemelerden ilki engelleme özelliği oldu. Skype üzerinden istediğiniz herhangi birisini engelleyebilirsiniz. Özellik biraz geç gelmiş olsa bile yine de kullanışlı olduğunu söyleyebiliriz.

Skype uygulamasında performans geliştirme yapıldı

Uygulamaların performansları oldukça önemlidir. Eğer yavaş çalışıyorsa veya takılma sorunları yaşatıyorsa bu tür uygulamalar genellikle tercih edilmez. Skype bunun farkında olduğu için performans iyileştirmeleri yaptı.

Skype yeni özellikler

Uygulamada ayrıca gizlilik sekmesi en üst sıralara yerleşecek. Böylece günümüzün en çok tartışılan konuları içerisinde yer alan gizlilik meselesine önem verdiği görülmüş olacak. Ayrıca uygulamada katılımcılar düğmesi bulunacak. Burada görüşmede yer alan kişileri görmek mümkün olacak.

Skype tarafından getirilen bir diğer özellik ise Windows 10 için oldu. Bu işletim sisteminde WAM desteği kullanılacak. Böylece diğer hesaplara şifre girmeden geçiş yapmak mümkün hale gelecek. Tüm bu özelliklere bakıldığında Skype gerçekten de kullanıcısını önemsiyor diyebiliriz. Muhtemelen ilerleyen dönemlerde daha farklı özellikler de yüklenecektir.

Windows 10’da Skype kamera sorunu nasıl çözülür?

Peki sizce Skype gerçekten de kullanışlı bir uygulama mı? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.