Skype güncellemesi bakın hangi özelliklerle geliyor

Skype güncellemesi

Skype güncellemesi uzun bir süredir tartışma konuları arasında yer alıyordu. Birçok kişi uygulamanın güncelleme almakta çok zorlanacağını tahmin etti ancak yanıldılar.

ABD merkezli teknoloji devi Microsoft tarafından geliştirilen Skype güncellemesi beklenmeyen bir şekilde geldi. Birçok kişi Microsoft Teams uygulamasının daha fazla kullanılacağını tahmin ediyordu. Bildiğiniz üzere bazı şirketler uygulamalarından bir bölümünü daha fazla ön plana çıkarırken kimilerini geriye çeker.

Herkes Skype uygulamasının daha arka planda kalacağını tahmin ediyordu. Fakat beklendiği gibi olmadı. Microsoft şirketi Skype uygulaması ile ilgili yeni güncellemeler getirerek uygulamayı farklı bir boyuta taşımayı başardı.

Microsoft Skype projesini önemsiyor

Şirket tarafından yapılan açıklamalara bakıldığında, uygulamanın hem masaüstü hem de mobil versiyon alanında değiştirildiği ve yenilendiği ortaya çıktı. Microsoft bu uygulamayı 8.68 güncellemesi ile yeniledi.

Skype güncellemesi
Bu uygulamayı kullandığınızda muhtemelen ara sıra donma sorunları yaşamışsınızdır. Kullanıcılar tarafından gelen şikayetler üzerine şirket anında güncelleme getirdi. Böylece daha akıcı bir uygulama ortaya çıktı. Ayrıca kararlılık seviyesi de artırıldı. Bununla ilgili güzel bir haberimiz daha var. Skype uygulaması iPhone ve iPad ile karanlık tona erişebilecek.

Performans geliştirmesi yapılan bu uygulama, şu anda tüm kullanıcılar için dağıtıldı. Güncelleme almadıysanız çok kısa bir süre içerisinde Microsoft konuyla ilgili güncelleme başlatacaktır. Son olarak uygulamada macOs için sanal kamera iyileştirmeleri yapıldığını da ifade edelim.

Windows 10’da Skype kamera sorunu nasıl çözülür?

Birçok kişi tarafından iş odaklı tercih edilen Skype uygulaması, yeni güncellemeler ile birlikte kendisini ileriye taşımayı başardı. Muhtemelen diğer güncellemelerde de yeni kararlılık seviyeleri oluşturulacaktır. Peki sizce bu uygulama daha başka hangi özellikler almalı? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.