Skoda Scala fiyatlarında büyük yeni yıl indirimi!

Skoda Scala 2

Döviz kurlarındaki düşüş sonrasında Scala fiyatlarında da indirime gidildi. İşte güncel Skoda Scala fiyatları ile ilgili tüm detaylar.

Skoda Scala fiyatlarında büyük yeni yıl indirimi! Son yıllarda ülkemizdeki kullanıcı sayısını hızla arttıran Skoda, yeni modeli Scala’yı bir süre önce satışa sunmuştu. Artan kurlarla birlikte Scala fiyatı da doğal olarak arttı. Bu artış beklenenin biraz üzerinde gerçekleşti. Kur zamlarıyla birlikte ÖTV matrah düzenlemesiyle gelen indirim de ortadan kalkmış oldu.

Elbette fiyatlara geçmeden önce şunu hatırlatmamız gerekiyor. Genel itibariyle yüksek donanıma sahip model seçeneklerinde ÖTV bazında bir indirim olmamıştı. Bu sebepten ötürü yüksek donanıma sahip modellerdeki fiyat artışı bir tık daha fazla oldu.

Zaten ÖTV indirimi dediğimiz de matrah aralığının genişletilmesi. Yani baz fiyattan bir üst dilime giren araçlar matrah artırımı sayesinde bir alt vergi dilimine gerilediler. Tabi ki yükselen kurla birlikte alt dilime düşen otomobiller tekrardan üst dilime geri çıktılar.

Yeni yılda döviz kurlarının artması fiyatların da tekrardan artmasına zemin hazırlayacaktır.

Bu fiyata Skoda Scala mı olur?

Skoda Scala fiyatlarında büyük yeni yıl indirimi!

1.0 TSI 110 PS DSG Comfort
Fiyatı:470.305 TL

1.0 TSI 110 PS DSG Elite
Fiyatı: 487.305 TL

1.0 TSI 110 PS DSG Premium
Fiyatı: 540.305 TL

1.5 TSI ACT 150 PS DSG Premium
Fiyatı: 574.422 TL

Kilo vermek isteyenlere sevindirici haber! Karbonhidrattan kaçmanıza gerek yok işte detaylar