Bitcoin ayı sezonuna mı giriyor? Uzman analist uyardı

Bitcoin ayı sezonuna

Bitcoin ayı sezonuna giriyor gibi bir görüntü sergiledi. Yaşanan sert düşüşler devam ediyor. Bazı uzman analistler konuyla ilgili uyarılarda bulundu.

Küresel çapta en önemli kripto para olarak bilinen Bitcoin ayı sezonuna girme sinyalleri gönderiyor. Yatırımcıların büyük oranda yaşadığı kayıplar bir türlü telafi edilemiyor. Ayrıca Bitcoin parabolik yükseliş rotasından çıktığı için endişe yoğun bir şekilde devam ediyor. Sadece Bitcoin için değil diğer kripto para birimlerinde de benzer tedirginlik var.

Ünlü analist Peter Brandt tarafından yapılan açıklamalara bakacak olursak Bitcoin teknik görünümü tersine dönüyor. Parabolik yükseliş eyleminden çıkan kripto para devi yavaş yavaş düşüş eğilimine doğru yöneliyor. Eski 69 bin dolar seviyesindeki hacimden eser yok.

Bitcoin ayı sezonuna girmek üzere

Kripto para devi bugünlerde 40 bin doların üzerinde durmakta zorlanıyor. Kimi analistler onun 36 bin dolar seviyelerine kadar gerileme ihtimalinin olduğunu söylüyor. Fakat balinaların devreye girmesi ile işler tersine dönebilir. Ancak analistler çok daha tedirgin edici bir açıklama yaptı.

Bitcoin ayı sezonuna

Her ne kadar balinalar önemli bir faktör olsa bile yine de BTC için yüzde 80 civarında düşüş yaşanma ihtimali var. Böyle bir durumda piyasa çok uzun bir süre kendisine gelemeyecek. 2018 yılındaki düşüşü doğru bilen uzman analist 40 bin doların direnç haline gelmesi ile birlikte işlerin iyice zorlaşacağını düşünüyor.

Bitcoin popülerliği düşüş yaşıyor: Google aramaları her şeyi ortaya çıkardı

Bitcoin ayı sezonuna girerse onu toparlamak en az 4 ay sürecektir. Fakat bunun ardından hızlı bir şekilde toparlanabilir. Özellikle bu hafta fazlasıyla kritik bir öneme sahip. Konu ile ilgili gelişmeler geldikçe aktarmaya devam ediyoruz.