Xiaomi 12 Ultra’nın yeni görüntüsü nefes kesti

Xiaomi yardım desteğinde bulundu

Bir süredir ortalıkta Xiaomi 12 Ultra hakkında çeşitli söylentiler dolaşıyor. Ancak bugün ortaya çıkan bir görsel, her şeyi değiştirebilir.

Xiaomi 12 Ultra’nın yeni görüntüsü nefes kesti. Teknoloji dünyasını yakından takip edenlerin hatırlayacağı üzere Çinli teknoloji şirketi Xiaomi, 2021 yılının son günlerinde düzenlediği bir lansmanla yeni amiral gemisi serisi olan Xiaomi 12’yi tanıtmış, bu seri altında ise beklenen 4 modelin aksine 3 modelle karşımıza çıkmıştı.

Bununla birlikte, gerek Xiaomi’ye yakın kaynaklardan gelen haberlere, gerekse de internete sızan görsellere göre Xiaomi’nin tanıtmayarak sonraya bıraktığı dördüncü modeli Xiaomi 12 Ultra olacak.

Bu telefon hakkında bugüne kadar birçok önemli iddia ortaya atıldı ancak bunların içerisinde en dikkat çekeni, akıllı telefonun kamera ünitesine dair olanlardı. Birçok kaynaktan gelen bilgilerde, bu telefonun arka yüzünde marjinal sayılabilecek tarzda bir kamera ünitesi bulunacağı belirtiliyordu. İşte bugün Xioami’ye yakınlığıyla bilinen Gizmochina isimli internet sitesinin paylaştığı ve Xiaomi 12 Ultra’ya ait olduğu iddia edilen bir görsel, bu söylentilerin çoğunu haklı çıkarttı.

mi 11 ultra

Xiaomi 12 Ultra’nın yeni görüntüsü nefes kesti

Şirketin yeni amiral gemisi modelini bir kılıf içerisinde gördüğümüz bu görsele göre, telefonun arka yüzeyinde biri periskop kamera olmak üzere dört görüntü sensörü bulunuyor. Ana kameranın büyüklüğü ve yardımcı kameraların konumları ise, Xiaomi’nin Xiaomi 12 Ultra modelinde neye öncelik verdiğini açık bir şekilde anlamamızı sağlıyor.

Son olarak, henüz sadece Çin’de satışa sunulan Xiaomi 12 serisinin diğer 3 modelinin ne zaman dünyanın geri kalan bölgelerinde satışa sunulacağı ya da Xiaomi 12 Ultra modelinin ne zaman tanıtılacağı konusunda kesin bir tarih yok. Ancak yine de her iki düğümün de Şubat ayı içerisinde çözülmesinin beklenildiğini belirtelim.

İngiltere Türkiye’nin elektrikli araç projelerine destek verecek