Skoda Haziran fırsatları herkesi otomobil sahibi yapacak: 200 bin TL kredi

2021 skoda octavia scaled

Dünyanın en büyük otomobil şirketleri içerisinde yer alan Skoda Haziran fırsatları büyük dikkat çekmeyi başardı. Hadi gelin hem bu fırsatlara hem de diğer detaylara ayrıntılı bir şekilde göz atalım.

Otomobil şirketleri özellikle bu aralar sıfır araç almak isteyenleri tatmin etmeye çalışıyor. Hem kredi hem de ek taksit fırsatları otomobil almak isteyenlere önemli bir destek sunuyor. Yetkili satıcılardan yüzde 0 faiz kampanyaları Haziran ayında veriliyor. Böylece araç satışlarında yükseliş sağlanmak isteniyor.

Kampanya sunulması planlanan Skoda modelleri ise Superb, Octavia, Karoq, Fabia ve Kodiaq Suv olacak. Bu modellerin özel kampanyalar ile birlikte tüm kullanıcılara uygun fiyatlarla tüketicilere sunulması planlanıyor. Ayrıca kredilerde bazı fırsatlar yaratılacak.

Skoda Haziran fırsatları fırtına gibi esiyor

Öncelikle SUV segmentinde yer alan Kodiaq ile başlayalım. Bu araç hem geniş iç hacmi hem de donanımları ile biliniyor. 150 bin TL kredi ve 12 ay vade ile kullanıcılara büyük bir fırsat sunuyor. Ayrıca yüzde 0 faiz oranı belirlendi.

Skoda Haziran fırsatları

Bir diğer önemli kampanya ise Octavia modeli ile birlikte olacak. 200 bin TL kredi tutarı ve 18 ay vade veriliyor. Ayrıca kullanıcılara yüzde 0,75 faiz oranı sunuluyor. Bu kampanya Karoq modelinde de yine aynı oranlarla önemli bir avantaj sağlayacak. Peki diğer iki model için nasıl bir kampanya tasarlandı?

2021 model Skoda Octavia fiyatları can sıkıyor

Skoda tarafından yapılan açıklamalara göre Superb modeli için 200 bin TL kredi 18 ay vade ile verilecek. Ayrıca yüzde 0,75 faiz oranı belirlendi. Fabia modelinde ise 75 bin TL kredi ve 18 ay vade sunulacak. Buna ek olarak faiz olarak yüzde 0,5 rakamı belirlendi. Tüm bu indirim fırsatları Haziran ayı boyunca geçerli olacak.