Şimdi de Hedera coin rüzgarı başladı

Hedera Hashgraph

Gün geçmiyor ki kripto para piyasasında farklı bir coin yükselişe geçmesin. Solana, Tezos, Cardano derken şimdi de Hedera Hashgraph rüzgarı başladı.

Şimdi de Hedera coin rüzgarı başladı. Kripto para piyasasında hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Önce Solana, ardından da Avax önemli bir rekora imza atmıştı. Birkaç hafta öncesine kadar 50 doların altında işlem gören Solana bir anda 200 doların üzerine çıkıp tüm zamanların rekorunu kırmayı başarmıştı.

Solana’nın ardından Avax sahneye çıktı. Şimdiye kadar ortalama olarak 25 dolar seviyelerinde işlem gören Avax hızlı bir yükselişle 70 dolar bandına kadar dayandı. Peki şimdi sırada ne var? Yoksa Hedera Hashgraph mı?

Hedera Hashgraph 1

Şimdi de Hedera coin rüzgarı başladı

Hedera coin son bir hafta yaklaşık olarak yüzde 75 oranında değer kazandı ve ilk yüzde 34. sıraya kadar yükseldi. Elbette bu yükselişin devam edip etmeyeceğini kestirmek şimdilik güç. Aslında kimse Hedera‘nın kısa sürede bu kadar çok değer kazanacağını da düşünmemişti.

Hali hazırda Hedera’nın değeri 0.53 dolara kadar yükselmiş durumda. Çok değil birkaç hafta öncesinde Hedera’nın değeri 0.25 dolar civarlarındaydı. Yani 1 aydan kısa bir sürede Hedera’nın değerini ikiye katladığını söyleyebiliriz.

Peki gelelim asıl soruya. Hedera’daki yükseliş devam edecek mi? Bu noktada analistler ikiye ayrılmış durumda. Kimilerine göre Hedera sert bir düşüşle 0.4 dolar seviyelerine inecek. Kimilerine göreyse ani bir yükseliş daha gelebilir. Sonuç olarak biz yine söyleyelim. Yatırım tavsiyesi değildir.

Ekran altı parmak izi okuyucusunda yeni dönem