Getir bir ülkede daha hizmet vermeye başladı

getir1

Türkiye’nin global sahadaki en önemli markalarından biri olan Getir yeni bir ülkede daha hizmet vermeye başlıyor. İşte tüm detaylar.

Getir bir ülkede daha hizmet vermeye başladı. 2015 yılında Nazım Salur tarafından kurulan Getir ihtiyaç duyulan ürünleri 10 dakika içerisinde getirmeyi amaçlayan uygulama üzerinden çalışan çevrimiçi market uygulaması olarak hayatımıza girdi. İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere Türkiye çapında yaklaşık 29 ilde yer alan seçili bölgelerde 400’den fazla depo ile kullanıcılara hizmet vermekte olan Getir bu büyümesini Türkiye dışına da taşıdı.

Avrupa’da hızla büyümeye devam eden Getir hizmet verdiği İngiltere, Almanya, Hollanda, Fransa ülkelerine bir yenisini ekledi. Barcelona ve Madrid’de hizmet vermeye başlayan Getir bulunduğu ülkeler arasına İspanya’yı da ekledi.

getir

Getir bir ülkede daha hizmet vermeye başladı

Covid-19 pandemisinde online market uygulamalarının kullanımının artması ile daha geniş bir kitleye ulaşan Getir hızla büyümeye devam ediyor. Bu süreçte anlaşmalı olduğu kurumları ve hizmetleri büyüten Getir geçtiğimiz temmuz ayında ilk kez bir şirket satın alımı gerçekleştirerek İspanya merkezli olan market uygulaması Blok’u bünyesine kattı. Avrupa’daki büyümesi hızla devam eden Getir İspanya’daki hizmetine Barcelona ve Madrid ile başladı.

İspanya’da iki ayda 19 depo açarak ürün çeşitliliği tedarik zincirini genişleten Getir kısa bir süre içinde Barcelona ve Madrid dışındaki şehirlerde de hizmet vermeyi hedefliyor.

Getir 7,5 milyar doları aştı

2021 yılının ilk altı ayında toplamda 1 milyar dolara yakın yatırım alan online market uygulaması Getir 7,5 milyar doların üzerinde bir değere ulaşmayı başardı. Getir yılın son çeyreğinde Amerika pazarına girmeyi planlıyor.

Tezos 9 dolara koşuyor!