Shiba Inu uzun süre sonra yükselişe geçti

Shiba Inu yükselişe geçti

Dogecoin’e alternatif olarak çıkarılan Shiba Inu uzun süredir sürdürdüğü düşüş trendine dur dedi. SHIB kısa süre içerisinde yüzde 30 değer kazandı.

Shiba Inu uzun süre sonra yükselişe geçti. Son dönemde kripto para piyasasındaki işler tamamen şansa dönüşmüş durumda. Öyle ki yükselecek denilen kripto para düşüyor, düşecek denilen kripto parada nötr bir seyir izleniyor, hiç umulmadık bir kripto para ise ani yükselişe geçiyor.

Son günlerde AVAX, SOL, ADA, XTZ derken farklı kripto paralarda önemli artışlar görüntüledik. Bu kripto paralardan bazıları rekor kırdıktan sonra bir miktar geri çekilme yaşadılar. Örneğin ADA bir tık yükselip 3 dolar bandını aşmayı başarmıştı. Sonrasında yaşanılan geri çekilme ile ADA’nın değeri tekrardan 2.4 dolar seviyelerine geri döndü.

Bir ara yıldızı parlayan kripto paralardan biri de SHIB’di. İlk olarak Gate.io’da listelenen kripto para birimi, Binance’ta listelenmesiyle birlikte büyük oranda değerlenmişti.

Shiba Inu yükselişe geçti

Shiba Inu uzun süre sonra yükselişe geçti

Değeri bir ara 0.00002XX seviyelerine kadar yükselen SHIB sonrasında büyük kayıplar yaşayarak 0.000006X seviyelerine kadar düşmüştü. Geçtiğimiz gün SHIB ani bir değer artışıyla 0.000009X seviyelerine kadar tırmandı.

Eğer SHIB tarafındaki yükseliş devam ederse, bir sıfır atarak yatırımcılarına önemli miktarlar kazandırabilir. Bu arada dip not olarak hatırlatalım. SHIB’in bu kadar düşmesinin temel nedeni Ethereum kurucusu Vitalik’in elindeki SHIB’leri dağıtması ve yakması olmuştu.

Trafik cezalarına geri ödeme yapılabilir: Yeni karar alındı