Bitcoin 9.300 dolar ile rekor tazeledi!

Bu altcoin yükselişe bitmex Bitcoin

Dünyanın en çok alınıp satılan kripto paralarından Bitcoin 9.300 dolar ile yeni bir rekor kırdı. Onun bu hızlı yükselişi birçok analiz ve yatırımcı tarafından hiç beklemiyordu.

Virüs salgınının dünya genelinde iyice kendisini belli etmesi ile birlikte Bitcoin 9.300 dolar seviyelerden 5.600 seviyelerine kadar geriledi. Şimdi ise bu kripto para birimi yeniden atağa kalktı. Özellikle de Binance gibi kripto alış satış işlemlerinin yoğun olduğu piyasalarda Bitcoin daha da yükselme ihtimaline sahip. Peki ne oldu da bu kripto para birimi kadar hızlı bir şekilde yükselişe geçti.

Bitcoin yükselişi devam edecek mi?

Dünyanın en büyük kripto para pazarı olan Bitcoin son günlerde çok büyük bir değişim yaşıyor. Boğa sezonu olarak da adlandırılan bu sezon 2 ay kadar önce çok durgundu. Salgın haberinin bütün dünyada yayılmasıyla birlikte ayı sezonu olarak tabir edilen düşüş yaşanmıştı. Bu düşüş kısa sürdü ve yeniden hızlı bir toparlanma sağlandı.

Bitcoin 9.300 dolar yeni

Bu kripto para biriminin bu kadar yükselmesindeki en önemli etken hiç şüphesiz halving denilen durumdur. Madencilere verilen ödülün yarıya indiği bu dönemde Bitcoin fiyatlarında çok ciddi bir değişim meydana geliyor. Ethereum’un saatte  %26 artışla 224,51 dolara, XPR’ın %8,28 artışla 0,233192 dolara çıktığı net bir şekilde görüldü. Böylece neredeyse bütün kripto para birimleri yükselmiş oldu.

Deep Purple Türkiye konseri iptal edilir mi?

Kripto para birimleri bu şekilde devam ederse muhtemelen son ayların zirvelerini görebilir. Ancak hiç kimse bu sürecin ne kadar devam edeceğini ve yükselmenin nereye kadar çıkacağını tam bilmiyor. Bazı yatırımcılar 10.000 seviyelerini konuşurken bazıları ise 6400 dolar civarına kadar düşeceğini düşünüyor. Sizce Bitcoin ile ilgili ilerleyen dönemlerde ne tür gelişmeler yaşanabilir? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.