Sevilen oyunun çıkış tarihi ertelendi!

Sevilen oyunun çıkış tarihi ertelendi!

Oyun severler için pek de iç açıcı olmayan bir gelişme yaşandı. Sevilen oyunun çıkış tarihi ertelendi. İşte tüm detaylar.

Yayıncı Dotemu ve geliştirici Leikir Studio’ya göre artık Metal Slug Tactics oyununu bekleyenler biraz daha beklemek zorunda kalacak. Yakında piyasaya sürülmesi beklenen oyun şimdi 2023’e ertelendi. Dotemu, “Marco, Eri, Fio ve Tarma, Metal Slug Tactics’i piyasaya sürüldüğünde olabildiğince patlayıcı hale getirmek için uğraşıyoruz, ancak manganın önümüzdeki savaşlara hazırlanmak için biraz daha zamana ihtiyacı var. 2023’te görüşürüz!” ifadelerini kullandı. Sevilen oyunun çıkışı resmi olarak ertelendi.

Sevilen oyunun çıkış tarihi ertelendi!

Dotemu, oyunu bir yıldan biraz daha uzun bir süre önce, Summer Game Fest 2021 sırasında duyurdu. Yaklaşan oyun, Metal Slug’dan alışık olabileceğiniz oynama şeklinden farklı bir deneyim sunacak, çünkü oyun “roguelike unsurları olan dinamik bir taktik RPG” oyunu olarak karşımıza çıkacak. Ancak Metal Slug Tactics, diğer oyunların piksel sanatı stilini koruyacak. Sevilen oyunun meraklılarına gelecek oyunla ilgili bilgi verecek olursak, Metal Slug’ın ana düşmanı, gezegende intikamını almak için sessizce bir ordu kuran Donald Morden’ı da içerecek. Doğal olarak, Metal Slug Tactics gelecek yıl PC ve Nintendo Switch‘e ulaştığında oyun severlerin beklemesine değecek detayların da ekleneceğini söyleyebiliriz. Şirket yeni oyunu ile ilgili kolları sıvadı ancak yine de çalışmalarına devam edecek olan yayıncı 2023 yılından önce oyunu piyasaya süremeyeceğini dile getiriyor.

iPhone pil güncellemesi bazı problemleri beraberinde getirdi