The Witcher 3:Wild Hunt Oyunu Çıkış Tarihi Ertelendi mi?

wild

CD Projekt Red’den The Witcher 3:Wild Hunt oyunu için yeni bilgiler gelmeye başladı.CD Projekt Red, Wild Hunt oyununun ertelendiğini geçtiğimiz günlerde duyurdu.

Oyunun  ilk olarak duyurusu geçen yıl yapılmıştı.Oyun çıktığı günden bu yana kullanıcılar arasında çok konuşuldu ve beğenildi. The Witcher oyunu CD Projeckt Red tarafından geliştirildi.Serinin üçlemesini oluşturan son oyunu da Wild Hunt oldu.

Oyununun duyurusu yapıldığı günden bu yana oyun konsollarının en çok beklenen oyunlarından biri haline geldi. Oyunseverlerin meraklı bekleyişleri sürerken oyunun yapımcısı CD Projekt Red’den beklenmedik ve bir o kadar da üzücü açıklamalar geldi.

Oyunun bu yıl içerisinde görücüye çıkması bekleniyordu fakat beklentiler olmadı.CD Projekt Red,resmi Facebook sayfası üzerinden oyunun çıkış tarihinin 2015 yılının Şubat ayında olacağını bildirdi.

wild

CD Projekt Red tarafından geliştirilen serinin üçlemesi olan Wild Hunt oyununun piyasaya sürülme tarihinin  ertelenmesinin nedeni ise yapımcıların oyunu daha mükemmel ve kusursuz bir hale getirmek için biraz daha zamana ihtiyaçları olduğu  öğrenildi.Stüdyo oyunun kullanıcılar için gelebilecek en yüksek seviyeye gelmesi için çaba harcadıklarını da söylemeyi unutmadı.

CeBIT 2014 Özel: Volkswagen e-up!