Assassin’s Creed Unity Ertelendi!

jpg

Ubisoft, Assassin’s Creed Unity’nin biraz daha gecikmeli gelebileceğini aktardı.

Assassin’s Creed serisi oyun dünyasına daha şimdiden damgasını vurdu diyebiliriz. Serinin çıkan her oyunu oyun severler tarafından büyük bir beğeniyle karşılanıyor ve oldukça seviliyor. Serinin son oyunu Assassin’s Creed: Unity’de daha şimdiden merakla beklene oyunlar arasındaki yerini aldı bile. Ancak oyun hakkında gelen son haberlere göre oyunun piyasaya çıkışı biraz gecikecekmiş.

ACU_Screenshot_LuxembourgRiot

Ubisoft daha önce Assassin’s Creed Unity’nin çıkış tarihini 28 Ekim olarak duyurmuştu. Son gelen açıklamalara göre ise oyunun çıkış tarihi Kasım ayına ertelendi. Aslında  bakıldığında oyun yalnızca 2 hafta gecikme ile geliyor. Oyunun daha önce 28 Ekim olarak duyurulan çıkış tarihi şuan 11 Kasım olarak duyuruluyor. Assassin’s Creed Unity’nin 11 Kasım’da Amerika’da, 13 Kasımda ise diğer bölgelerde satışa sunulacağı söyleniyor.

Bir Ubisoft yetkilisi yaptığı açıklamada tam anlamıyla yeni nesil bir oyun üzerinde çalıştıkları için çok daha fazla mesai harcadıklarını aktarıyor. Bu nedenle oyunun planladıkları sürede bitmemesinin doğal olduğunu söyleyen yetkili, şuanda plana göre geride olduklarını ancak ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını söylüyor.

 Bakalım Assassin’s Creed Unity daha fazla ertelenecek mi yada tahmin edilen sürede oyun severler ile buluşabilecek mi ? 

Seslerin Akışını Hissedin: LG Music Flow