Uncharted 4 Bir Kez Daha Ertelendi

Uncharted 5’te Nathan Drake olmayabilir

Uzun süredir beklenen ve bugüne kadar birçok kez ertlenen Uncharted 4: A Thief’s End, bir kez daha ertelendi. Oyunun yeni çıkış tarihi açıklandı.

Uncharted serisinin yeni oyunu Uncharted 4: A Thief’s End, şüphesiz 2016 yılının en merak edilen oyunlarından biri. Tüm dünyada milyonlarca PlayStation 4 sahibi oyun için gün sayıyor. Ancak uzun süredir yapım aşamasında olan oyun bir türlü çıkmıyor. Bugüne kadar defalarca ertlenen Uncharted 4’ün çıkış tarihi bir kez daha ertelendi. Oyunun yeni çıkış tarihi olarak 10 Mayıs 2016 açıklandı.

Uncharted_4

En son erteleme kararı Naughty Dog ve Sony tarafından yayınlanan ortak açıklamayla duyuruldu. Sony’nin göre bu ertleme kararının arkasında oyuna olan yüksek talep var. Japon devi birçok oyuncunun Uncharted 4 için heyecanla beklediğini ve oyunun çıkışında yoğun talebi karşılayabilmek için zamana ihtiyaç duyduklarını açıkladı. Bu ertleme ile kazanılan sürede oyunun çıkışı için daha fazla disk basılacak ve çıkıştaki talebi karşılayacak kadar disk hazır hale getirilecek. Şimdi tüm dünyadaki Uncharted hayranlarının tek isteği en azından bu son çıkış tarihine uyulması ve oyunun zamanında çıkması.

Microsoft Edge Kullanıcıları Bir Ayda İki Katına Çıktı