Gears of War Marcus Fenix Collection Gerçeğe Dönüşebilir

123 23

Gears of War hayranları yıllardır Halo’nun The Master Chief Collection’ı gibi Gears of War koleksiyon sürümü gelmesini bekliyordu. Yeni bir habere göre koleksiyon sürümü çalışmaları devam ediyor.

Gears of War‘un ilk üç oyununu kapsayan koleksiyon sürümü söylentileri ilk olarak 2015’te ortaya çıktı. O zamandan bu yana koleksiyon sürümü birçok kez gündeme geldi, fakat hiçbir zaman somut bir şeye dönüşmedi. Şimdi ise ilginç bir gelişme yaşandı. MrBoomStickXL adıyla bilinen Double Barrel Gaming Podcast sunucusuna göre Marcus Fenix Collection sürümü %1000 gerçek ve geliştirme aşamasında. MrBoomStickXL sektörde bağlantıları olan ve bazı söylediği iddialar gerçek çıkan biri.

gears of war

İlk oyunun piyasaya sürülmesinin üzerinden 17 yıl geçti. The Coalition ya da başka bir stüdyonun artık klasik sayılan birinci oyunu ve devam iki oyununu modern donanımlar için yenilemesi mantıklı olacaktır. Netflix’in Gears of War filmi üzerinde çalıştığı ve senaryonun Marcus Fenix’in etrafında şekilleneceği de doğrulandı. Dolayısıyla Marcus Fenix Collection’ın filmle birlikte ya da yakın tarihte çıkması mümkün görünüyor.

Bu sene başında ilk üç yapımın remaster olacağı, yeni konsollara ve PC’ye geleceği ileri sürülmüştü. O zamandan bu zamana kadar başka bir söylenti olmadı ve sızıntı gerçekleşmedi. Halo’nun The Master Chief Collection’ı oldukça başarılı oldu, aynı stratejinin Gears of War için de sürdürülmesi gayet mantıklı. Söylenenler ve elde olan bilgiler bu kadarla sınırlı. Yıllardır beklenen koleksiyon sürümü umarız 2024 yılı içinde oyuncularla buluşabilir.

Samsung’un Titanyum Çerçeve Planları Belli Oldu