Samsung’tan Yeni Sağlık Uygulaması Geliyor

123 1

Samsung hakkındaki dedikodular gün aşırı gelmeye başladı. Güney Kore’den gelen taze rapora göre şirket Galaxy Watch’a yeni bir kişisel sağlık hizmeti eklemek istiyor. Bunun için gerekli adımlar atılmış bile.

Koreli blog sitesi Naver yine ilginç bir dedikoduyla gündeme geldi. Kaynağın ileri sürdüklerine göre Samsung‘un planları arasında yeni sağlık hizmeti var. Şirket bu hizmeti yani uygulamayı Galaxy Watch’a ekleyecek. Naver, şirketin yeni uygulama için ABD’deki bir yazılım şirketiyle iş birliği yaptığını belirtti.

Uygulamanın temel özellikleri arasında biyometrik verilerin (nabız, kandaki oksijen seviyesi) yönetilmesi, kişiselleştirilmiş sağlık hizmetleri, belirli durumlar için uyarılar, izleme ve daha fazlası yer alacak. Yeni uygulamanın ne zaman kullanıma sunulacağı ise şimdilik belirsiz.

samsung

Sağlık hizmeti demişken, Samsung’un sağlıklı yaşamı amaçlayan yeni akıllı bilekliği Galaxy Fit 3’le ilgili planlarından da söz edelim. Güney Koreli haber sitesi Joongang’a göre Galaxy Fit 3, 2024’ün ilk yarısı içinde satışa sunulacak. Yeni akıllı bileklik Galaxy S24 serisiyle birlikte tanıtılmayacak. Samsung, Fit 3’ü S24 lansmanından sonra duyuracak. Teknoloji devinin 1 milyon bileklik üretmeyi ve satmayı planladığı söyleniyor. Kaynak, Galaxy Watch 7 serisi ve Galaxy Buds 3’ün 2024’ün 2. yarısında resmiyete kavuşacağını vurguladı. Asia Economy sitesi de kasım ayında yayınladığı raporda Galaxy Fit 3’ün gelecek senenin ilk yarısında çıkacağını belirtmişti. Joongang’in haberi bu durumu yeniden onaylamış oluyor.

Galaxy Fit 3’ün yaklaşık 77 dolar fiyata sahip olacağı iddia ediliyor. Galaxy Fit 2 çıktığında 38 dolardı. Galaxy Fit 3 aslında Galaxy Watch serisinin bir uzantısı olacak. Bilekliğin nabız ölçme, uyku ve kan basıncını izleme özelliklerine sahip olacağı söyleniyor. Cihazda mikrofon ve hoparlör olmadığı için arama yapılmayacak ya da gelen çağrılar yanıtlanmayacak. Yeni fitness bilekliğinin üç farklı renk seçeneğiyle geleceği ileri sürülüyor.

Spider-Man 2’de Olması İstenen Özellikler Biraz Daha Bekletecek