Samsung Galaxy S23 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı

galaxy s23 1 1

Samsung daha önce söz verdiği gibi eski telefonları için düzenli olarak güncellemeler çıkarmaya devam ediyor. Bir zamanların en üst telefon serisi olan Galaxy S23’ler için yeni güncelleme çıktı. Bu güncellemeyle birlikte neler değişiyor? İşte detaylar…

Galaxy S23, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 Ultra için Mayıs 2024 güvenlik iyileştirmelerini içeren yeni güncelleme Avrupa’da yayınlandı. S91xBXXS5CXDF sürüm numarasına sahip olan yazılım paketi 450 MB boyutunda. Güncelleme One UI’nin önceki sürümlerinde keşfedilen güvenlik açıklarını kapatıyor. Ancak bunun dışında telefonlara herhangi bir yenilik eklemiyor. Samsung yazılım paketini kademeli olarak tüm ülkeler için açmaya devam ediyor. Önümüzdeki günlerde daha fazla kullanıcı güncellemeyi almaya başlayacak.

Galaxy S23

Samsung yeni üst düzey telefon serisi Galaxy S25 üzerinde de hız kesmeden çalışmaya devam ediyor. Business Korea’nın haberine göre Galaxy S25 ailesinde Exynos 2500 yongası kullanılacak. Sektör analistlerine göreyse 3 nm ile üretilecek olan Exynos 2500 güç verimliliği bakımından 4. nesil Snapdragon 8’i geçebilir. Bu analiz ise Samsung’un GAA teknolojisiyle elde ettiği avantaja dayanıyor.

Dedikodularla ünlü Naver sitesinde Koreli üreticinin S25’te tasarımı değiştireceğinden bahsedilmişti. Çin’in sosyal medyası Weibo’da yer alan bir söylentiye göre Samsung, S25’te yeni tasarım dili kullanacak ve bununla birlikte S25 serisinin tüm modellerinde titanyum çerçeve kullanacak. Tasarım değişikliğinin olması beklenen bir durumdu, bu dedikodu Naver’in iddiasını da destekliyor.

İlginç başka bir rivayet daha var, Galaxy S25’te dört değil üç kameranın olacağı ileri sürülüyor. Bu durumun ana sensörün 3x optik zoom özelliğine sahip olmasından kaynaklandığı belirtiliyor. Diğer bir deyişle Samsung telefoto kamerayı rafa kaldıracak. Tabii ki bu söylenenlerin birer dedikodu olduğunu unutmayın. Elimize daha fazla bilgi geçtikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Samsung ve SK Hynix Üretimi Durdurdu Fiyatlar Arttı