Samsung, tanıtacağı katlanabilirler telefonları için trailer yayınladı

zzz

Samsung, son sürüm katlanabilir telefon serisini gerçekletireceği yeni bir etkinlik ile duyurmaya hazırlanıyor. Böylece Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4’ü kullanıcıların karşısına çıkarmaya hazırlanıyor.

Samsung hazırlıklarını tamamlamış gibi duruyor, öyle ki yeni cihazları için 45 saniyelik bir reklam yayınladı. Reklamda “esnek düzden daha iyidir” sloganına vurgu yapılıyor. oynuyor, Video, sızıntılarda gördüğümüz genel tasarım trendini destekliyor ve bu sonraki katlanabilirler esas olarak Galaxy Z Fold 3 ve Flip 3’e çok benzediğini söylemek gerekir.

 

Flip 4 muhtemelen dört pastel renkte sunulacak: mavi, siyah, bej ve lavanta. Galaxy Z Flip 4 ve Galaxy Z Fold 4, muhtemelen aynı Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1+ CPU’yu çekirdeklerinde paylaşacak. Sızdıran görüntüler daha büyük bir kapak ekranına işaret ederken, daha büyük bir pilin de kullanılması bekleniyor.

Samsung

Beklenildiği gibi cihazın fiyatlarının yüksek olması bekleniyor. Özellikle ülkemizde kur-vergi durumundan fiyatı çok daha fazla olacaktır. Bunun ile beraber şirketin bazı kampanyalar düzenleyerek ilk siparişler için fırsatlar sunması bekleniyor. Belki de yine yeni çıkacak olan Galaxy Watch 5 ve Galaxy Buds Pro ile beraber komple bir kampanya düzenleyebilir.

Galaxy S22 yeni renk modeli ile kullanıcıların karşısına çıkıyor