Galaxy S22 yeni renk modeli ile kullanıcıların karşısına çıkıyor

s222

Samsung, Galaxy S22 varyantlarına yeni bir renk eklemeye hazırlanıyor. Bu amiral gems telefonu için “Bora Purple” renk seçeneği önümüzdeki ay satışa sunulacak.

Samsung’un yeni Bora Purple rengi, Galaxy S22 için piyasaya sürülen tam sekizinci renk seçeneği. Telefonun fazla talep alması nedeniyle kullanıcılarına birçok alternatif renk sunuyor.. Daha önce mevcut olan tonlar arasında Phantom White, Phantom Black, Graphite, Green, Sky Blue ve Cream bulunuyordu. Samsung, yeni rengin “neşe uyandırmasını, yaratıcılığı ateşlemesi” olarak değerlendiriyor.

Galaxy S22 serisindeki ilk mor renk olan Violet, daha önce yalnızca Samsung’un çevrimiçi mağazasından satışa sunuluyordu. Mevcut menekşe rengiyle karşılaştırıldığında Bora Purple biraz daha koyu. Galaxy S8 ve Galaxy S9’dan bu yana şirketin mor varyantlara oldukça önem verdiğini belirtelim.

Galaxy S22

Bir sonraki Galaxy Unpacked etkinliğinin günü olan 10 Ağustos’ta Bora Purple Galaxy S22 satışa sunulacak. Cihazın bu yeni renk varyantının değeri ise 799,99 dolar olarak belirlenmiş durumda.

Galaxy S22 için yeni Bora Purple renginin piyasaya sürülmesinin, Galaxy Unpacked’de beklenen bazı yeni ürünlerin mevcut olduğuna dair net bir gösterge sağlaması gerektiğini söylemeye gerek yok. Bora Purple, Galaxy Z Flip 4 , Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Buds 2 Pro dahil olmak üzere yakında çıkacak olan cihazlarda da kullanılacağını hatırlatalım. Bir sonraki Samsung Galaxy Unpacked etkinliğinin 10 Ağustos’ta gerçekleşeceğini söyleyelim.

 

Shell, yeni ürünleri ile yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor