Samsung Galaxy Z Flip 4 özellikleri kesinleşti

Galaxy Z Flip 5G fiyatı

Katlanabilir akıllı telefon dünyasının merakla beklediği yeni Galaxy Z Flip modeli, FCC veri tabanında kendini gösterdi.

Samsung Galaxy Z Flip 4 özellikleri kesinleşti. Samsung, katlanabilir akıllı telefon pazarındaki hakimiyetini her geçen gün biraz daha pekiştiriyor. Özellikle Galaxy Z Flip 3 ve Galaxy Z Fold 3 modelleriyle sektördeki konumunu tartışmasız bir boyuta taşıyan Güney Koreli teknoloji devi, her iki modelin 4. serileriyle birlikte pazarın tozunu attırmak istiyor.

Samsung Galaxy Z Flip fiyatı uçuk olacak!

Geçtiğimiz gün Samsung Galaxy Z Fold 4’ün FCC veri tabanına düşmesinin ardından bugün gördüğümüz diğer bir isimse Galaxy Z Flip 4 oldu. Ağustos ayında düzenlenmesi beklenen Unpacked etkinliği kapsamında resmen tanıtılması beklenen Galaxy Z Flip 4’ün özellikleri, FCC sayesinde şimdiden kesinleşmiş oldu.

Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3'ün lüks versiyonları tasarlandı!

Samsung Galaxy Z Flip 4 özellikleri kesinleşti

Buna göre Samsung’un yeni boyuna katlanabilir akıllı telefonu 6,78 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde bir AMOLED ekranla gelecek. Telefonun gücünü Qualcomm’un en yeni amiral gemisi yonga seti olan Snapdragon 8+ Gen 1’den alması beklenirken, RAM / depolama alanı konfigürasyonu ise 8GB + 128GB seçeneğinden başlayacak.

Samsung katlanabilir cihazları için S Pen yapacağını duyurdu

Elektriksel gücünü 3.700mAh’lık bataryasından alacak olan telefonda 25W hızlı şarj desteğinin bulunacağını da hatırlatalım. Ancak geçtiğimiz senelerde de benzer boyutlu bataryalarla gelen Galaxy Z Flip 4’ün bu konuda biraz daha fazla gelişim göstermesi ve en azından 4.500mAh’lık bir bataryaya sahip olabilmesi umut ediliyordu. Ancak anlaşılan Samsung, şu an için bu bataryanın yeterli olacağını düşünüyor.

YouTube resim içinde resim modu, iPhone ve iPad’e geliyor