Samsung son reklamlıyla Apple ile dalga geçti! (Video)

Samsung

Samsung, yayınlamış olduğu son reklam filmiyle rakibi Apple ile göz göre göre dalga geçti. Peki, Güney Koreli Samsung, bu sefer Apple’ı hangi eksiliğinden vurdu? İşte Apple ile dalga geçilen o reklam filmi!

Samsung’un amiral gemisi modeli olan Galaxy S9‘u piyasaya sürmesinden kısa bir süre sonra, bu yeni akıllı telefonun Apple’ın iPhone X’undan bir avantajı daha olduğu ortaya çıkmıştı. O da hücresel ağlar üzerinden daha hızlı indirme hızları idi. Şimdi ise Güney Koreli dev, bunu en son reklam filminin ana fikiri olarak kullanma kararı aldı.

Samsung hız konusunda Apple’ı vurdu!

Reklam filminde Apple Store‘a bir kadın iPhone X satın almaya gidiyor. Apple Store satış görevlisi kadının yanına geliyor.

Kadın iPhone X’un hızlı olmadığını söylüyor. Satış görevlisi ise bir diğer iPhone’dan daha iyi olduğunu söylüyor. Kadın iPhone X‘un Galaxy S9‘dan daha yavaş olduğunu dile getirmesinin ardından satış görevlisi garip bir surat ifadesine bürünüyor.

Galaxy Note 9’un yeni fotoğrafları sızdırıldı

Reklam filminde LSD‘nin Sia, Diplo ve Labrinth düet yaptığı Genius şarkısını arka fon yapan Güney Koreli dev, rakibi Apple’a bir kez daha gönderme yapmış oluyor. Merak ediyorsanız, bu reklam filmini aşağıdan izleyebilirsiniz.