Samsung, Apple fanlarıyla fena dalga geçti!

samsung

Samsung ve Apple… Akıllı telefon pazarının tartışmasız iki lider ismi. Sektörde en fazla telefon satan ismin Samsung, en fazla kar elde eden ismin ise Apple olduğu zaten bilinen bir gerçek. Teknoloji dünyasının iki dev isminin arasında kıyasıya bir rekabet olsa da üst seviyede bir ticari ilişkileri olduğu da kesin. Keza Apple’ın satış rekorları kırması beklenen yeni nesil iPhone modelinin ekranlarını Samsung üretiyor. Elbette bu ticari ilişki iki ismin birbirlerine sataşmasına engel değil.

Samsung fena dalga geçti

Daha önce de Apple ve Samsung’un birbirlerini tiye alan videolar yayınladıklarını görmüştük. Fakat Güney Koreli teknoloji devi bu sefer işi biraz abarttı. Samsung’un son yayınladığı video, Apple ve iPhone modellerinden ziyade direkt olarak iPhone fanlarıyla dalga geçiyor.

Bahse konu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Videodan da görüldüğü üzere, genel itibari ile iPhone modellerinin Galaxy S serisini ne derece geriden takip ettiğine vurgu yapılmış. Galaxy S serisinin su geçirmediği dönemlerde, iPhone’ların suya karşı dayanıksız oluşu, kablosuz şarj özelliğinin olmaması ve bir S-Pen ile desteklenmemesi gibi konulara değinilmiş.

Hatta Apple’ın iPhone 7 ile kulaklık girişini tamamen iptal etmesi bile videoda kendine yer bulmuş. Bilindiği üzere iPhone 7’yi hem şarj edip, hem de kablolu kulaklıkla müzik dinlemek için ayrı bir aparata ihtiyaç vardı. Samsung’un reklamında bu aparat bile mizah konusu olarak ön plana çıkarılmak istenmiş.

Essential Phone fiyatı düşmeye devam ediyor