Galaxy Note 9’un yeni fotoğrafları sızdırıldı

Note9

Amiral gemisi Galaxy Note 9’un sızıntılarının ardı arkası kesilmiyor. Dün şirketin CEO’su telefonu kullanırken açık açık görülmüştü. Bugünse yepyeni basın görselleri ortaya çıktı.

Galaxy Note 9/S-Pen renk kombinasyonları sunacak

Teknoloji basınının güvenilir kaynaklarından Evan Blass, yepyeni Note 9 fotoğraflarını Twitter’dan yayınladı. Paylaşılan basın görselleri bazı şeyleri daha net ortaya koydu.

Note9 1

Öncelikle ön yüz, beklendiği gibi çok fazla değişime uğramadan yeniden geliyor. Zaten çerçevesiz panel akımı yüzünden firmaların eli kolu bağlı. Beklenen değişiklikler çerçevenin biraz daha daralması ve genel hatların değişmesiyle sınırlı.

Arka tarafta ise farklılıklar daha belirgin. İlk olarak kamera kurulumu, dikey yerine yatay olarak yerleştirilmiş durumda. Kamera hizasının altından başlayan bataryaya daha büyük alan ayrılması için yapılmış bir değişiklik gibi gözüküyor. Bu çift kamera kurulumunun hemen altında ise yine parmak izi okuyucusu yer alıyor, fakat bu kez daha küçük.

Diğer güzel bir ayrıntı ise renk seçenekleri kısmında. Daha geniş bir renk yelpazesiyle gelecek olan amiral gemisi, ayrıca farklı S-Pen renk kombinleriyle de gelecek. Örneğin fotoğrafta da gördüğünüz gibi mavi Note 9, sarı renkte bir S-Pen’e sahip olacak. Akıllı kalemin sap kısmı ise yine mavi. Böylece kalem takıldığında renk bütünlüğü bozulmamış olacak.

Avrupa’daki elektrikli otomobil satışları iyi gitmiyor!