Samsung’dan Apple’ı yerin dibine sokan 3 yeni reklam

samsung 1

Akıllı telefon pazarının zirvesinde yer alan iki isim Apple ve Samsung birbirlerine reklamlar üzerinden yüklenmeye devam ediyorlar. İşte konu hakkındaki detaylar.

Genel olarak baktığımızda, akıllı telefon sektörünün zirvesinde iki firma olduğunu söyleyebiliriz. Evet, Apple ve Samsung’dan bahsediyoruz. Hali hazırda Samsung en çok akıllı telefon satan firma unvanını elinde bulunduruyor. Onun hemen ardından ise Apple geliyor.

Fakat söz konusu kar marjı olduğunda işin rengi tamamen değişiyor. Cupertino merkezli şirket, pazardaki kar marjının yüzde 70’lik bölümünü tek başına kasasına koyarken, Güney Koreli şirketin devi ise yüzde 14 seviyelerinde kalıyor.

Fakat bu durum, iki şirketin birbirlerine reklamlar aracılığıyla göndermeler yapmasına engel bir durum değil. Özellikle Samsung, reklamlar konusunda sınır tanımaz bir politikaya sahip.

Samsung, Apple’ı yerin dibine gömdü!

Genel olarak Apple reklamlarında güncel modellerinin öne çıkan özelliklerine yoğunlaşırken, Güney Koreli şirket ise kendi üst segment modellerinde olup, Apple cihazların olmayan özelliklere odaklanıyor.

Aynı yeni yayınlanan reklam filmlerinde olduğu gibi. Güney Koreli şirket tarafından yayınlanan yeni reklam filmlerinde, Apple Store’da çalışan bir personel ile müşteriler arasında gerçekleşen diyaloglara odaklanılmış.

Genel itibariyle iPhone X’te yer almayan 3.5mm kulaklık jak çıkışı, hızlı şarj özelliği ve S9+’ın kamera modları ön plana çıkarılmak istenmiş.

Kısa ve son derece eğlenceli olan bu reklam videolarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bakalım Cupertino merkezli şirketten, bu reklamlara karşılık yeni bir hamle gelecek mi? Bekleyip göreceğiz.

Galaxy Note 9 Avrupa fiyatıyla cep yakacak