Samsung yeni katlanabilir telefonlarının parçalarının üretimine başladı

Samsung Galaxy Z Fold 3, S Pen ile birlikte gelecek

Samsung, bu yıl satışa çıkarmayı planladığı yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4’ün parçalarının seri üretimine başladı.

Bildiğinizi gibi Güney Koreli teknoloji devi Samsung‘un gelecek planları arasında katlanabilir akıllı telefonlar büyük önem taşıyor. Şirketin ilerleyen yıllarda bir yandan amiral gemisi akıllı telefonlarını, yani S22’nin haleflerini piyasaya sürerken, bir yandan da en üst segmentte yer alacak katlanabilir çıkarmayı planlıyor. Bu yüzden üretim faaliyetlerini de bu katlanabilir telefonların parçalarına göre yeniden düzenliyor.

Güney Kore basınında yer alan son haberlere göre Samsung, yeni katlanabilir telefonlarının parçalarının seri üretimine başladı. Söz konusu bu telefonlar, bu yılın ikinci yarısında satışa çıkması beklenen Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4.

Samsung Galaxy Z Fold 2 satışını durdurdu

Merakla beklenen yeni katlanabilir telefonlarının parçalarının seri üretimine başlayan Güney Koreli teknoloji devi, telefonların kendisinin seri üretimine ise haziran ayının ortalarında başlamayı planlıyor.

Güney Koreli teknoloji devi, Fold ve Flip serilerini bir arada hesaplayınca, bu yıl sonuna kadar toplamda 10 milyon katlanabilir telefon üretip satmayı hedefliyor. Bu 10 milyonun yüzde 70’ini yeni Flip modelinin, yüzde 30’unun ise yeni Fold modelinin olması bekleniyor.

Güney Kore basınında yer alan bu bilgilere bakılırsa Samsung yeni katlanabilir telefonlarının satışları konusunda oldukça umutlu. Şirketin daha şimdiden parçaların üretimine başlaması da bunun göstergesi.

vivo S15 resmi görselleri yayınlandı