Samsung Galaxy Fold 2 parçaları yakında üretilecek

Samsung Galaxy Fold 2 parçaları

Dünyanın en gelişmiş katlanabilir akıllı telefonlarından bir tanesi olan Samsung Galaxy Fold 2 parçaları şimdiye kadar üretilmemişti. Şirket tarafından yapılan yeni bir çalışma ile birlikte, bu ürünün parçalarının satışına başlanacağı söyleniyor.

Samsung Galaxy Fold 2 parçaları en pahalı parçalar içerisinde yer alıyor. Hem fiyatı hem de yedek parçaları bakımından çok üst düzey olan bu akıllı telefon modeli, ne yazık ki çok az talep gören telefonlar içerisinde yer alıyor. Bunun farkında olan şirket, katlanabilir akıllı telefonu ile ilgili bazı yeni kararlar aldı. Aldığı yeni kararlara göre Galaxy Fold 2 parçaları artık satılabilecek.

Samsung yedek parçalara önem veriyor

Samsung tarafından geliştirilen yeni model katlanabilir akıllı telefon ilk modeline göre biraz daha ucuz denilebilir. Samsung Galaxy Fold 1 cihazı 2000 dolar üzerinden satışa sunulmuştu.

Samsung yeni tasarım patenti ozelligi 1

Samsung katlanabilir akıllı telefonlar dışında aynı zamanda Galaxy 20 serisi ile kullanıcılarına yeni bir alternatif sundu. Özellikle de farklı türde cihaz arayan kişiler için yeni alternatifler kurmaya çalışan kuruluş aynı zamanda yedek parça konusunda da büyük bir avantaj sağlamaya çalışıyor. Şimdilik yedek parça bakımından Galaxy Fold 2 modeline ağırlık verilecek gibi görünüyor. İlerleyen zamanlarda bu durum değişebilir.

Friends Reunion’ı koronavirüs vurdu, kötü haber geldi

Samsung tarafından çıkarılan akıllı telefonlar içerisinde hangisi sizin favoriniz? Samsung ile ilgili düşüncelerinizi ve bu şirkete ait favori akıllı telefonunuzu yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.