Samsung Galaxy Z Fold3, 3C sertifikası aldı

Samsung Galaxy Z Fold3, 3C sertifikası aldı

Samsung’un yakında çıkacak Galaxy katlanabilir cihazı, çıkış tarihine yaklaşıyor gibi görünüyor. En son haberler, iddia edilen Samsung Galaxy Z Fold3 cihazının 3C sertifikasını aldığını bildiriyor.

Sertifika, yaklaşan ZFold cihazının toplam 4.275 mAh batarya kapasitesine sahip çift batarya sistemine sahip olacağını detaylandırıyor. Bu pil sistemi, iki ayrı pil hücresinden (2.215 mAh + 2.060 mAh) oluşuyor. Çift hücreli sistem, pillerin ağırlığını katlanabilir telefonun her iki yarısına da dağıtıyor. Bu sayılara bakıldığında, Z Katlama3’ün pil kapasitesi, Z Katlama2’nin 4,500 mAh toplam kapasitesinden daha düşük. Daha dar kapasitenin nedeninin, yeni cihazın daha kompakt form faktöründen kaynaklandığı tahmin ediliyor. Samsung Galaxy Z Fold3’ün IP su ve toza dayanıklılık derecesi ve SM-F916 model numarasıyla geleceği bildiriliyor. Son raporlar ayrıca Temmuz ayında iki katlanabilir ürünün lansman tarihine işaret ediyor. Bu, hem Samsung Galaxy Z Fold3 hem de Galaxy Z Flip2 (veya Z Flip3) cihazlarını içerebilir. Ancak bu durum Samsung’un 2021’de dört katlanabilir cihazı piyasaya süreceği ve yılın ilerleyen aylarında piyasaya süreceği yönündeki önceki raporlarla çelişiyor.

Samsung Galaxy Z Fold3, 3C sertifikası aldı

Yaklaşan Galaxy Z Fold3 ile ilgili diğer söylentiler, S Pen girişi için destek (saklayacak bir yuva olmasa da) ve Galaxy Z Fold2’den daha küçük bir harici ekrana sahip olabileceği yönündeydi. Ayrıca Z Fold3’ün 256GB depolama alanıyla geleceği, Z Flip2’nin ise hem 128GB hem de 256GB yapılandırmalarla geleceği bildirildi.

iPhone 13 ekranı sızdırıldı! İşte küçük çentik