Samsung Galaxy S24 Ultra’nın görseli sızdı

Samsung Galaxy S24

Sızıntı kaynağı Ice Universe, Samsung Galaxy S24 Ultra’nın tasarımını ortaya koyan 3 boyutlu çizim paylaştı.

Galaxy S24’ler hakkında neredeyse her gün yeni bir dedikodu gündeme geliyor. Bu dedikodulara sızıntılar da eşlik ediyor. Ice Universe yine yapacağını yaptı ve Galaxy S24 Ultra‘nın görselini yayınladı. Cihazın arka ve alt kısmı detaylı şekilde görülüyor. Tasarım genel hatlarıyla S23 Ultra’ya benziyor. Fakat altta hoparlör ızgarası değişmiş ve hap şeklinde olmuş. Aradaki mini tasarım değişikliği bu olmuş diyebiliriz.

samsung galaxy s24 ultra

Kısa süre önce Revegnus nickli Twitter kullanıcısı tüm Galaxy S24 ailesinde titanyum çerçeve yer alacağını ileri sürmüştü. Hatta Ice Universe bu iddianın doğru olmadığını o zaman da söylese de, Revegnus buna karşı çıkmıştı. Ice Universe titanyum çerçevenin sadece Galaxy S24 Ultra’da olacağını, Galaxy S24 ve S24+’ta ise alüminyum çerçeve kullanılacağını belirtti. Bu bilgiyi de fabrikadaki kaynağından öğrendiğini ifade etti.

Galaxy Unpacked 2024 etkinliğinin San Francisco, California’da gerçekleşeceği söyleniyor. Samsung’un etkinlik yeri için kararını verdiğini ve ayrıntıları koordine ettiği belirtiliyor. Revegnus da Samsung Galaxy S24 serisinin Galaxy S23’e kıyasla yaklaşık bir hafta daha erken satışa sunulacağını söyledi. Samsung Galaxy Unpacked etkinliğinin Ocak ayında yapılması bekleniyor. Galaxy S23 ailesi bu sene 1 Şubat’ta tanıtılmış ve 17 Şubat’ta satışa sunulmuştu. Eğer Revegnus’un iddiası doğruysa Samsung Galaxy S24’ler 9, 10 veya 11 Şubat gibi çıkabilir. Tanıtım da büyük ihtimalle Ocak sonuna doğru gerçekleşecektir.

Apple Mac lansmanı ile ilgili söylentiler gelmeye devam ediyor