Apple Mac lansmanı ile ilgili söylentiler gelmeye devam ediyor

Apple Mac lansmanı ile ilgili söylentiler gelmeye devam ediyor

Bu ay, bir Apple ürün lansmanının gerçekleşip gerçekleşmeyeceğine dair çelişkili söylentilerle doluydu. Şimdi ise detaylar netleşiyor. İşte tüm detaylar.

Bloomberg’den Mark Gurman şimdi Ekim etkinliğinin söz konusu olduğunu ve bunun gecikmiş bir iMac yükseltmesini getirebileceğini söylüyor. Power On haber bülteninde Gurman, Apple’a yakın kaynakların bu ay için bir Mac lansmanının planlandığını söylediğini bildirdi. Gurman, mevcut perakende tedariklerine ve belirli modellerin gönderim tarihlerine dayanarak yeni bir iMac ve muhtemelen bazı yeni MacBook Pro’ları görebileceğimizi öne sürüyor.

Apple Mac lansmanı ile ilgili söylentiler gelmeye devam ediyor

Gurman, “Apple perakende mağazalarında iMac’in yanı sıra 13 inç MacBook Pro ve ileri teknoloji MacBook Pro’nun da arzı yetersiz; bunlar da yenilenmesi muhtemel diğer iki model,” diye yazdı ve bu modeller için mevcut nakliye tahminlerine dikkat çekti. Modeller kasım ayına kadar gecikmeler gösteriyor. Buna ek olarak şirketin Ekim yerine bu yılın Kasım ayındaki kazanç açıklamasının zamanlaması da Apple’ın bir şeyler planladığını gösteriyor.

Gurman, lansman etkinliğinin 30 veya 31 Ekim’de gerçekleşebileceğini tahmin ediyor. 24 inç M1 iMac, Nisan 2021’de çıktı ve o zamandan beri güncellenmedi, bu da bu ürünü yenileme için iyi bir aday haline getiriyor. Haziran 2022’de piyasaya sürülen 13 inç M2 MacBook Pro’nun da yükseltilmesi bekleniyor. Şirket geçtiğimiz dönemlerde çok beklenen iPhone 15 serisini de piyasaya sürdü ve 14 serisi ile birlikte gelen başarının ardından yenilikler gelmeye devam edecek.

Twitch, rakip yayın platformları ile eş zamanlı yayın yapılmasına izin verecek