Kendinden 23 yaş büyük bir kadınla evli olan Hollywood yıldızı çok mutlu

Kendinden 23 yaş büyük bir kadınla evli olan Hollywood yıldızı çok mutlu

Hollywood’da Quick Silver rolü ile bilinen yıldız kendinden 23 yaş büyük bir yönetmenle uzun yıllardır mutlu bir evliliğe sahip. İşte tüm detaylar.

Toplumda genelde bir kadının erkekten küçük olması normal karşılanırken erkeğin küçük olduğu durumlar direkt olarak göze batıyor, bu durumdan ise en çok çiftler etkileniyor. Ancak tüm yorumlara ve eleştirilere rağmen hala beraber olan ve beraber olmaya devam edecek olan bir çift var. Hollywood yıldızı olmasına “rağmen” kendinden 23 yaş büyük bir kadınla evliliği olan yıldız gelen yorumlara kulaklarını kapatıyor. Quick Silver olarak bilinen Aaron Taylor-Johnson ve Sam Taylor-Johnson’ın on yılı aşkın bir evlilikleri var.


Kendinden 23 yaş büyük bir kadınla evli olan Hollywood yıldızı çok mutlu

Çift, 2008 yılında Aaron, Sam’in ilk yönetmenlik denemesi olan Nowhere Boy’da başrol için seçmelere katıldığında tanıştı. Toplantıdan sadece bir yıl sonra aktör evlenme teklifi etti. Aralarında 23 yaş fark olmasına rağmen çift bunun sadece bir rakam olduğunu vurguluyor. Aktör ilişkisi ile ilgili olarak: “Sadece işe yaradığını biliyorum. Kendimi güvende, sevildiğimi ve emniyette hissediyorum. Aramızda çok derin bir bağ var. Sadece senkronize durumdayız” ifadelerini kullandı.

Kızları Wylda Rae ve Romy Hero’yu sırasıyla Temmuz 2010 ve Ocak 2012’de kucaklarına aldıktan sonra çift, 21 Haziran 2012’de resmi olarak evlendi. Aşkın sınır tanımadığının en iyi örneği olan çift ilişkilerine sağlıklı bir şekilde devam ediyor. Kendinden 23 yaş büyük biri ile kalıp yaş kalıplarını kıran çift çok fazla olumsuz yoruma da maruz kalıyor.

Twitch, rakip yayın platformları ile eş zamanlı yayın yapılmasına izin verecek