Samsung Galaxy S24 FE İddiaları Kuvvetleniyor

Samsung Galaxy S24

Samsung Galaxy S24 FE’nin bu yıl bitmeden çıkacağı iddiası bir kez daha gündemde. Üstelik bu son gelen bilgi bu ihtimali epey kuvvetlendiriyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, amiral gemisi Galaxy S serisinin daha düşük maliyetli Fan Edition, yani FE versiyonlarını düzenli olarak çıkarmayı bir süredir bırakmıştı. Bazı yıllar FE modeli çıkarılırken, Galaxy S22 serisinin çıktığı 2022 gibi bazı senelerde FE modeli çıkmamıştı. Bu yüzden Galaxy S24’te böyle bir model olup olmayacağı bilinmiyordu. Ancak görünen o ki Samsung Galaxy S24 FE yıl bitmeden kullanıcılarla buluşacak.

Bir süredir gündemde olan bu iddia, bugün yeni bir kaynak tarafından daha dile getirildi. Birbirinden bağımsız kaynakların Samsung Galaaxy S24 FE’nin yolda olduğunu söylemesi, bu iddianın gerçek olma ihtimalini gitgide kuvvetlendiriyor.

samsung galaxy s24 FE

Bu iddiayı gündeme getiren son kaynak GalaxyClub NL oldu. GalaxyClub NL’nin elde ettiği bilgilere göre Samsung gerçekten de Galaxy S24 serisine bir Fan Edition modeli ekleyecek. Ancak Samsung Galaxy S24 FE daha önce iddia edildiği gibi bu yaz değil, yılın sonuna doğru satışa sunulacak.

GalaxyClub NL, Samsung’un R12 kod adıyla bir proje üzerinde çalıştığını ortaya çıkardı. Samsung, Galaxy R kod adlarını Galaxy S FE serisi için kullanıyor. Nitekim Galaxy S23 FE’nin kod adı da R11’de. Bu yüzden R12’nin Galaxy S24 FE olma ihtimali oldukça yüksek.

Fallout 2. Sezon Çekilecek Mi Belli Oldu