Galaxy S24 FE’nin Yolda Olduğu Artık Kesinleşti

Samsung Galaxy S24 FE

Uzunca bir süredir gündemde olan Samsung Galaxy S24 FE’nin yakın bir gelecekte kullanıcılarla buluşacağı artık kesinleşti.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, amiral gemisi Galaxy S serisinin daha düşük maliyetli Fan Edition, yani FE versiyonlarını düzenli olarak çıkarmayı bir süredir bırakmıştı. Bazı yıllar FE modeli çıkarılırken, Galaxy S22 serisinin çıktığı 2022 gibi bazı senelerde FE modeli çıkmamıştı. Bu yüzden Galaxy S24’te böyle bir model olup olmayacağı bilinmiyordu. Ancak son aylarda gelen haberler Galaxy S24 FE’nin de çıkacağına işaret ediyordu. Ne var ki şu ana kadar net bir bilgi alamamıştık. Samsung konu hakkında bir açıklama yapmadığı için Galaxy S24 FE’nin çıkacağına dair haberler söylentilerden ibaretti. Ancak dün gelen bir sızıntıyla birlikte S24 FE’nin yolda olduğu artık büyük ölçüde kesinleşmiş oldu.

samsung galaxy s24 FE

Tarun Vats adlı hesap, Samsung Galaxy S24 FE’nin ilk One UI test modelinin Samsung’un yazılım sunucularına eklendiğini fark etti. Telefonun Samsung’un veri tabanında yerini almış olması, böyle bir modelin yolda olduğunu doğruluyor. Öte yandan uzun süredir gündemde olan bu telefonun çıkışının da yakın bir gelecekte gerçekleşeceğini gösteriyor. Ama bu öyle birkaç hafta içinde olmayacaktır. Çünkü Samsung daha ilk One UI test modelini sunuculara ekleme aşamasında. Yani S24 FE için muhtemelen bir iki ay kadar beklememiz gerekecek. Daha önce gelen iddialarda telefonun bu yaz çıkacağı söyleniyordu. Bu sızıntı bu ihtimali kuvvetlendiriyor.

GTA 6 Çıkış Tarihi Açıklandı