Samsung Galaxy S24 Serisi Avrupa’da da İlgiyle Karşılandı

Samsung Galaxy S24

Güney Kore ve Hindistan’da önsipariş rekorları kıran Samsung Galaxy S24 serisi, kısa süre önce siparişe açıldığı Hollanda’da büyük ilgi gördü.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, heyecanla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonlarının lansmanını geçtiğimiz ay gerçekleştirdi. Teknoloji dünyası tarafından ilgiyle karşılanan Galaxy S24 serisi, lansmanından kısa süre sonra da önsiparişe açıldı. Özellikle yapay zeka özellikleriyle ön plana çıkan telefon, önsipariş aşamasında rekor satışa ulaşarak muhteşem bir başlangıç yaptı. Önsipariş aşamasında gördüğü yoğun ilgiyle potansiyelini herkese gösteren Samsung Galaxy S24, geçtiğimiz günlerde pek çok ülkede satışa sunuldu.

Özellikle Asya pazarında büyük ilgi gören Samsung Galaxy S24 serisi, Avrupa pazarına da güçlü bir giriş yaptı. Hollanda’dan gelen son rakamlar, Galaxy S24 serisinin Galaxy S23’e kıyasla yüzde 50 daha fazla sipariş aldığını gösteriyor. Telefonun Hollanda’da böylesine büyük ilgi görmesi, yapay zeka özelliklerinin Asya pazarı dışında da oldukça ilgi gördüğünü gösteriyor.

galaxy s24 3

Samsung Galaxy S24 serisinin Ultra modeli, Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alıyor. Diğer modeller ise bazı bölgelerde Snapdragon 8 Gen 3 ile bazı bölgelerde ise Samsung’un yeni nesil Exynos yonga setiyle geliyor. Galaxy kullanıcılarına özel optimize edilen bu yonga seti, inanılmaz derecede verimli yapay zeka işleme yetenekleri sunmak için olağanüstü NPU iyileştirmesine sahip. Her üç Galaxy S24 modelindeki ekranlarda bulunan 1-120 Hz arası uyarlanabilir yenileme hızları, performans verimliliğini artırıyor.

Galaxy S24 serisinde hayata geçirilen daha ince ve eşit çerçeveli tasarım geliştirmeleri, tüm görüntüleme deneyimini iyileştiriyor. Bu geliştirmeler, ekranların neredeyse telefonların kasa ölçüleriyle aynı büyüklükte olmasını sağlıyor.

Ultra modeli ise yalnızca görüntüleme için değil aynı zamanda üretkenlik için de optimize edilen 6,8 inç boyutunda daha düz bir ekrana sahip. Öte yandan S24+ ekranı da şimdi,  S24 Ultra ile aynı QHD+ çözünürlüğü destekliyor.

iPhone 16 da Yapay Zeka Özellikleri Sunacak