Samsung Galaxy S24 sızıntıları sahte çıktı

123 1

Geçtiğimiz günlerde Samsung Galaxy S24 ve S24 Plus’ın maketine ait olduğu iddia edilen fotoğraflar sızmıştı. Fakat bu fotoğrafların sahte olduğu belirtildi.

Samsung Galaxy S24 serisi hakkındaki dedikoduların ve sızıntıların sayısı artmaya başladı. Kısa süre önce Sammy Fans sitesi tarafından Galaxy S24 ve Plus’ın maket fotoğrafları paylaşıldı. Fotoğraflar telefonların arka, üst ve alt kısımlarının nasıl olduğunu gösteriyordu. Tasarımı detaylarıyla ortaya koyuyordu. Fakat sızıntılarla ünlü kaynak olan Revegnus veya diğer adıyla Tech_Reve fotoğrafların sahte olduğunu söyledi. Farklı bir kaynak da Revegnus’u doğruladı.

Sedaily.com sitesinin haberine göre Galaxy Unpacked 2024 etkinliği San Francisco, California’da gerçekleşecek. Haberde Samsung’un etkinlik yeri için kararını verdiğini ve ayrıntıları koordine ettiği belirtiliyor. Kaynak bunlarla birlikte Samsung’un tanıtımı Amerika’da yaparak rakiplerine üstünlük kurmak ve Galaxy S serisinin premium imajını sağlamlaştırmak istediğini de vurguladı.

samsung galaxy s24

Samsung Galaxy S24 serisi, Galaxy S23’e kıyasla yaklaşık bir hafta daha erken satışa sunulacak. Galaxy S23 ailesi bu sene 1 Şubat’ta tanıtılmış ve 17 Şubat’ta satışa sunulmuştu. Eğer bu doğruysa Samsung Galaxy S24’ler 9, 10 veya 11 Şubat gibi satışa çıkabilir.

Diğer yandan Tarun Vats’ın iddiasına göre Samsung Galaxy S24 ve Galaxy S24+, 12 GB RAM’le donatılacak. Temel model 256 GB depolama alanına sahip olacak. Galaxy S23’in temel modelinde 128 GB depolama alanı var. Dananın kuyruğu ise Galaxy S24 Ultra’da kopuyor. Kaynağa göre S24 Ultra’da 16 GB RAM olacak. Büyük ihtimalle 16 GB RAM’li model, 512 GB ve 1 TB gibi yüksek depolama alanına sahip varyantlarda olacaktır. Ultra’nın temel modelinde 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı olması bekleniyor.

Diablo 4’ün çıldırtan hatası düzeltiliyor