Samsung Galaxy Z Flip 6 ve Z Fold 6 özellikleri sızdırıldı

Samsung Galaxy Z Flip 6 ve Z Fold 6 özellikleri sızdırıldı

Samsung katlanabilir telefon ailesi ile ciddi bir başarı elde etti denebilir. İşte tüm detaylar.

Evan Blass’ın Substack’ta sızdırdığı ürün sayfalarına göre Samsung Galaxy Z Flip 6, ilk kez 50 megapiksellik bir arka kamera, önceki modellerden daha büyük bir pil ve bir dizi yapay zeka özelliğiyle gelecek. X/Twitter ve diğer mecralarda @evleaks olarak da bilinen Blass’ın, yayınlanmamış cihazlar hakkında doğru bilgileri sızdırma konusunda iyi bir geçmişe sahip olduğu biliniyor. Bu sefer evleaks, 10 Temmuz’da gerçekleşecek Unpacked etkinliği öncesinde Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6 ürün sayfalarının kopyalarını alıp yayınladı; ancak ayrıntılar, Samsung’un kendisi açıklayana kadar tam olarak kesin değil.

Samsung Galaxy Z Flip 6 ve Z Fold 6 özellikleri sızdırıldı

Önceki Galaxy Z Flip modellerinde yalnızca 12 megapiksel arka kameralar vardı, dolayısıyla Flip 6’nın 50 megapiksel geniş kamerası (12 megapiksel ultra geniş kamerayla eşleştirilmiş) büyük bir yükseltme. 3.700 mAh pillerle donatılmış önceki versiyonlardan farklı olarak, gelecek model görünüşe göre WiFi üzerinde 20 saate kadar internette gezinme, 23 saate kadar video oynatma ve 68 saate kadar müzik çalma olanağı sağlayan 4.000 mAh pil ile donatılacak. Bu arada modelin hem ana hem de harici ekranlarının ekran boyutları Z Flip 5 ile benziyor.

Belki de telefonun en ilginç yapay zeka araçlarından biri, çevirileri her iki ekranda da görüntüleyebilen kişisel tercüman işlevi. Yani birisiyle konuşurken yapılan çeviriyi de görebileceksiniz, böylece düzeltme şansınız olacak.

MediaTek, yapay zeka ile cihaz içi video oluşturma olanağı sunacak