Galaxy Z Fold 3 yeni fotoğrafları görüntülendi

o54

Samsung’un bu yıl piyasaya sürülmesi planlanan iki katlanabilir cihazı var ve bunlar Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3. Her iki cihaz için hem özellik hem de tasarım konusunda farklı iddialar gelse de henüz kesinlik kazanan bir durum yok.

Galaxy Z Fold 3, selefi Galaxy Z Fold 2’nin içe katlanır tasarımını koruyacak; böylece harici bir ekran ve içeride katlanabilir daha büyük bir ekran elde ediliyor. Birkaç gün önce, Çinli haber kaynağı Ice Universe, dış ekranın 6.23 inç ölçülerinde olduğunu ve 2268 x 832 çözünürlüğe sahip olduğunu, iç ekranın ise 2208 x 1768 çözünürlüğe sahip 7.56 inç olduğunu ortaya çıkardı.

z3

Her iki ekran da AMOLED ve içteki 120Hz yenileme hızına sahip. Kapak ekranında ortalanmış bir delik bulunurken, iç ekranda ekran altı kamera bulunuyor.

Galaxy Z Fold 3’ün etrafındaki çerçeve artık düz, ancak kenarlarda inceliyor. Hala üstte ve altta görünen anten çizgileri var ve USB-C bağlantı noktasının ve hoparlör ızgarasının konumu değişmeden kaldı. Bununla birlikte, hoparlör ızgarasının delikleri aynı sayıda olmasına rağmen, çok daha küçük ve aralıklı olarak tasarlanmış durumda.

Tasarım açısından en büyük değişiklik ise arka kamera koruyucuları. Dikdörtgen ada stili gitti ve onun yerine daha küçük hap şeklinde bir kamera var. Hala üç kamera alıyorsunuz ama LED flaş şimdi üçüncü sensörün altında.

Galaxy Z Fold 3

Samsung, Galaxy Fold 3 için yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcıya bağlı kalıyor. Büyük olasılıkla isteğe bağlı bir satın alma olacak ve cihazla birlikte verilmeyecek olan S Pen için destek ekledi.

Bronze ve Back olarak gelen Galaxy Z Fold 2’den farklı olarak Fold 3, Siyah, Yeşil ve Gradyan Pembe/Gümüş renklerinde sunulacak.

Galaxy Watch 4 için geri sayım