Samsung Unpacked Etkinliğinin Tarihi Sızdı

Galaxy Z Fold 4 40 bin

Samsung’un katlanabilir yeni telefonlarını ve saatlerini tanıtacağı Unpacked etkinliğinin tarihi ortaya çıktı.

Samsung Unpacked etkinliğinin temmuz ayı ortalarına doğru yapılacağı iddia ediliyordu ki birkaç farklı kaynak tarafından gündeme getirilmişti. Sızıntılar konusunda haklı bir ünü olan Evleaks yani Evan Blass, Twitter’da geri sayım aracı paylaştı ve yeni Unpacked’ın 10 Temmuz’da olacağını doğruladı.

Eski söylentilerde etkinliğin Paris’te düzenleneceğinden bahsediliyordu. Çünkü Samsung temmuz sonunda gerçekleşecek olan Olimpiyatların sponsorlarından biri. Evan Blass’ın paylaşımında Eyfel Kulesi’nin silüeti görünüyor ve Unpacked’ın Paris’te olacağını kanıtlıyor.

samsung

Şirketin etkinlikte Galaxy Z Flip6, Galaxy Z Fold6, Watch7 ve Watch Ultra’yı tanıtması bekleniyor. Bununla birlikte Galaxy Ring’le ilgili ayrıntılar tam olarak belli olacak. Güney Koreli şirketin akıllı yüzüğü en çok merak edilen ürünlerden biri. Samsung Find uygulamasının APK’sında bulunanlara göre Galaxy Ring’te LED ışık yer var. Uygulamada kayıp modu açıldığında Galaxy Ring’in ışığı yanıp sönmeye başlayacak. Kayıp modu uygulama üzerinden Samsung hesabını kitlemeye de olanak sağlayacak. Böylece başka biri yüzüğü bulursa kullanamayacak ve bilgilere erişemeyecek.

Galaxy Ring, 5 – 12 arasında değişen birden fazla boyutta modele sahip. 5, 6 ve 7 numaralı boyutlar 17 mAh pil; 8, 9, 10 ve 11 numaralı boyutlardaki yüzükler de 18.5 mAh kapasiteli pil yer alacak. 12 numarada ise 22.5 mAh’lık pil olacak. Galaxy Ring, Bluetooth LE ve Bluetooth 5.4’ü destekleyecek.

Qualcomm Sonunda İtiraf Etti